ΣΙΝΕ

Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

«Τέλος» κι επίσημα ο Γκοβού!!!

Κοινή συναινέσει λύθηκε η συνεργασία του με τους «πράσινους»
Τη συνεργασία του με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός έλυσε σήμερα κι επίσημα ο Σίντνεϊ Γκοβού. Ο Γάλλος χαφ βρέθηκε στα γραφεία της ομάδας στις 10:30 περίπου και μετά από 15-20 λεπτά αποχώρησε, χωρίς να κάνει δηλώσεις, με κατεύθυνση το αεροδρόμιο ώστε να επιστρέψει στην πατρίδα του. Το «διαζύγιο» είχε προαναγγελθεί εδώ και αρκετό καιρό, με το σημερινό να είναι το τυπικό κομμάτι.
Οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει σε κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους, με τον Γκοβού να μην έχει οποιαδήποτε οικονομική απαίτηση από τους «πράσινους».
Ο 32χρονος χαφ, στον ένα περίπου χρόνο που φόρεσε τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος, πραγματοποίησε 23 συμμετοχές και σκόραρε 3 φορές.
Παρέμεινε το ίδιο Δ.Σ.
Καμία απόφαση σχετικά με την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου δεν πάρθηκε κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Βάσει καταστατικού προβλέπεται ο ορισμός έξι μελών στο Δ.Σ. από τους μετόχους της μειοψηφίας, κάτι που δεν έγινε, με αποτέλεσμα να διατηρηθεί το υπάρχον, μέχρι να συγκληθεί και πάλι Γ.Σ.
Στα γραφεία της «πράσινης» ΠΑΕ δεν έδωσε το «παρών» κανένας από τους μετόχους της ομάδας, αφού όλοι είχαν αποστείλει δικηγόρους ως εκπροσώπους τους.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
«Σε συνέχεια σχετικής απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ της 8ης Μαΐου 2011, πραγματοποιήθηκε σήμερα, στις 10:00 π.μ. έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ.
Με βάση το καταστατικό της εταιρείας προβλέπεται ο ορισμός 6 μελών στο ΔΣ από τους μετόχους της μειοψηφίας. Ο όρος αυτός δεν πληρώθηκε και συνεπώς δεν κατέστη δυνατόν να εκλεγούν 20 μέλη όπως απαιτείται.
Κατόπιν αυτού, παραμένει σε ισχύ το υπάρχον ΔΣ, το οποίο θα προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για την εκ νέου σύγκληση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης».
Πηγή: sport-fm.gr
Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: