ΣΙΝΕ

Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ Πολιτιστικού Συλλόγου Βατολάκκου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Βατολάκκου νοιώθει την ανάγκη να απαντήσει στα όσα άστοχα ειπώθηκαν τις τελευταίες μέρες από κάποιους οι οποίοι μέσω του διαδικτύου και εκμεταλλευόμενοι...
την ανωνυμία που τους προσφέρει να εξαπολύουν επίθεση και να πετούν λάσπη σε έναν άνθρωπο ο οποίος επί σειρά ετών ήταν πρόεδρος του Συλλόγου μας καθώς επίσης και ενεργό μέλος της Πανποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος.
Σκοπός αυτής της λασπολογίας είναι να μαυρώσουν το όνομα του κατηγορώντας τον για κακοδιαχείριση και αφήνοντας υπονοούμενα κατάχρησης χρημάτων του Συλλόγου. Ο πραγματικός όμως λόγος που υπογράφουν ανώνυμα είναι ο φόβος που τους διακατέχει όταν θα χρειαστεί να αποδείξουν τα όσα αναληθή ισχυρίζονται όταν αυτό τους ζητηθεί. Το γεγονός ότι ο πρώην πρόεδρος του Συλλόγου μας δέχεται τέτοια επίθεση προσβάλλει και όλους εμάς τους υπόλοιπους που είμαστε ενεργά μέλη του Συλλόγου.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου αποτελείται από εννέα τακτικά μέλη και τρία μέλη εξελεγκτικής επιτροπής, η οποία έχει ως σκοπό να ελέγχει τα Βιβλία του Συλλόγου στο κλείσιμο κάθε χρονιάς. Είναι όλοι κάτοικοι Βατολάκκου και καταξιωμένοι οικογενειάρχες, λέτε να είναι όλοι συνένοχοι;
Οι κατηγορίες πίσω από μια ανωνυμία χαρακτηρίζουν ανθρώπους δειλούς και ανάξιους για να μας κρίνουν! Προκαλούμε λοιπόν αυτούς που μας κατηγορούν για κακοδιαχείριση και για κατάχρηση χρημάτων να αποδείξουν τα όλα όσα αναφέρουν και μόνο τότε θα έχουν το δικαίωμα να μας κρίνουν, ειδάλλως το μόνο δικαίωμα που έχουν είναι αυτό της σιωπής!

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Βατολάκκου εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στον πρώην πρόεδρο του Συλλόγου Παυλόγλου Μ. Ιωάννη και τον ευχαριστεί για την προσφορά του στο Σύλλογο μας και στην ανάδειξη του ποντιακού Ελληνισμού σε τοπικό και πανελλαδικό επίπεδο αλλά και σε χώρες του εξωτερικού.

Με τιμή
Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: