ΣΙΝΕ

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Ολυμπιακός: Με Arsenal, Marseille και Borussia Dortmund στο Champions League.

Μόνο εύκολο δε θα είναι το έργο του Ολυμπιακού στο Champions League 2011 – 2012, αφού η κληρωτίδα τον έφερε αντιμέτωπο στον έκτο όμιλο με τις Arsenal, Marseille και Borussia Dortmund.
Οι «ερυθρόλευκοι» μπορεί να απέφυγαν μεγαθήρια όπως η
Barcelona, η Real Madrid και η Manchester United αλλά έχουν να αντιμετωπίσουν ομάδες οι οποίες πρωταγωνιστούν στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.
Η Arsenal μπορεί να αποδυναμώθηκε σημαντικά κατά την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, χάνοντας τους Cesc Fabregas και Samir Nasri, αλλά είναι μία ομάδα που πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια στο Champions League, ενώ διαθέτει ποδοσφαιριστές όπως οι Gervinho και Van Persie οι οποίοι αποτελούν τεράστια απειλή για οποιαδήποτε άμυνα. Στην Premier League μπορεί να μην έκανε καλή εκκίνηση με μία ισοπαλία με την Newcaslte και μία ήττα από τη Liverpool στο Emirates, αλλά στα πλέι-οφ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης απέκλεισε την Udinese με δύο νίκες (1-0 εντός, 2-1 εκτός).
H Marseille διεκδίκησε πέρσι μέχρι τέλους τον τίτλο στη Ligue 1, αλλά τελικά έμεινε πίσω από την Lille. Από το περσινό ρόστερ έχασε δύο σημαντικούς αμυντικούς, τους Taiwo και Heinze, ενώ ξόδεψε αρκετά χρήματα για μεταγραφές αποκτώντας τους Alou Diarra, Nicolas NNkoulou και Jeremy Morel. Στο πρωτάθλημα δεν έχει ξεκινήσει καλά, καθώς μετά από τρεις αγωνιστικές μετρά ισάριθμες ισοπαλίες.
Η Borussia Dortmund προέρχεται από εξαιρετική σεζόν στην οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα αποδίδοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Η απώλεια του Sahin, ο οποίος συνεχίζει την καριέρα του στη Real Madrid, είναι σημαντική αλλά οι προσθήκες που έγιναν – Perisic, Leither – δίνουν βάθος και ποιότητα στο ρόστερ. Στην Bundesliga, η BVB μετά από τρεις αγωνιστικές μετρά δύο εντός έδρας νίκες, απέναντι σε Hamburg και Nurnberg και μία εκτός έδρας ήττα από την Hoffenheim.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: