ΣΙΝΕ

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

H πρώτη του ΠΥΡΣΟΥ (video)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα η πρώτη συγκέντρωση των παικτών του ΦΑΣ ΠΥΡΣΟΣ και η πρώτη προπόνηση στο ΔΑΚ Γρεβενών εν όψη της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Ο πρόεδρος της ομάδας Μενέλαος Παπαϊωάννου αφού καλωσόρισε τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή, τους ευχήθηκε υγεία πάνω απ΄όλα, καλή πορεία, ομόνοια, αλληλεγγύη, και αθλητικό πνεύμα ενώ τους ζήτησε πίστη και ενθουσιασμό στην νέα προσπάθεια.


Ο προπονητής Γιάννης Σαμαράς από την πλευρά του τόνισε πως ο Πυρσός αντιπροσωπεύει ολόκληρο το Νομό καθώς το όνομα και η φανέλα του έχουν ένα ιδικό βάρος για τα Γρεβενά, ενώ ζήτησε από τους παίχτες να αφοσιωθούν στην νέα προσπάθεια και να μην νιώσουν πίεση από διάφορα δημοσιεύματα τα οποία πολλές φορές είναι και κακοπροαίρετα.
Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί στη Σαμαρίνα.
Το ρόστερ της ομάδος αποτελείται από το βασικό κορμό της περσινής περιόδου αλλά και από νέα μεταγραφικά αποκτήματα:
Κουτσομήτρος, Κυριακίδης, Μακρής, Γεωργίου, Χερίδης, Κοτσατίσογλου, Μπόζιαρης, Πολύζος, Γκέτσιος, Τσιαρσιώτης, Σιόλας, Καραλίβανος, Δούμας Γ., Δούμας Η., Μπόλος, Αλεξανδρής, Ελευθερίου, Στεφόπουλος, Ευαγγελόπουλος, Χαραλαμπίδης, Παπαμιχαήλ, Τζερεμές, Τσακστάρας, Δρομπούρας, Τραυλός, Πουρνάρας.


greveniotis.gr
Δείτε περισσότερα θέματα

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδια θα ηθελα να ρωτησω ....επιτελους βαλανε μυαλο ολοι τους και να κατσουν και να δημιουργησουν ακαδημιες?αν οχι σε λιγα χρονια παλι ξενους θα αγορασουν και φτου και απο την αρχη.....(πυρσος)