ΣΙΝΕ

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΘΝΙΚΟΣ ΒΑΤΕΡΟΥ - ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ 0-0, Δηλώσεις Αποστολίδη

Φιλικός αγώνας
ΕΘΝΙΚΟΣ ΒΑΤΕΡΟΥ - ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ 0-0
Κυριακή: 25 Σεπτεμβρίου 2011
Γήπεδο Βατερού
Για δεύτερο συνεχόμενο φιλικό παιχνίδι εντυπωσίασαν τα Γρεβενά Αεράτα με την απόδοσή τους. Πολύ καλό το παιχνίδι που διεξήχθη ανάμεσα στις δυο ομάδες στο γήπεδο του Βατερού. Η ομάδα του Νίκου Μπαλοδήμου, ειδικά στο α΄ημίχρονο που παρατάχθηκε με το βασικό της σχήμα (απουσίαζαν οι: Χ. Καραγιάννης και Σ. Μπαλοδήμος), ήταν καταιγιστική και απόλυτη κυρίαρχος στον αγωνιστικό χώρο.
Τα Γρεβενά Αεράτα δημιούργησαν και έχασαν πέντε κλασσικές ευκαιρίες και έδειξαν ότι βρίσκονται σε καλό δρόμο, έναν μήνα τουλάχιστον πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.
Ο Εθνικός Βατερού ανέκαμψε στο β΄μέρος και ήταν απόλυτα φυσιολογικό για μια έμπειρη ομάδα που πρωταγωνιστεί την τελευταία τριετία στην κατηγορία. Γεγονός είναι όμως ότι οι δυο προπονητές Μπαλοδήμος και Γεωργιάδης, έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα και πρέπει να προγραμματίσουν την προετοιμασία, αφού είναι άγνωστη ακόμα η ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος.
Το παιχνίδι παρακολούθησε και ο πρόεδρος των Γρεβενά Αεράτα Παναγιώτης Αποστολίδης, ο οποίος μετά τη λήξη του παιχνιδιού δήλωσε τα εξής:
-Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την εικόνα που παρουσιάσαμε σήμερα, απέναντι σε μια αξιόλογη και έμπειρη ομάδα, όπως είναι το Βατερό.
Θέλω να τονίσω ότι διαθέτουμε πολύ καλό και ποιοτικό ρόστερ. Υπάρχουν έμπειροι ποδοσφαιριστές, αλλά και νεαροί που ξέρουν όμως την κατηγορία. Πιστεύω ότι πλέον η ομάδα διαθέτει όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να παραμείνει στην κατηγορία.
- Κύριε Αποστολίδη, συνεργάζεστε χρόνια με το Νίκο Μπαλοδήμο. Πώς θα χαρακτηρίζατε αυτή τη συνεργασία;
Κατ΄αρχήν με το Νίκο έχουμε μια ιδιαίτερη στενή φιλική και προσωπική σχέση. Ο Νίκος είναι ότι καλύτερο διαθέτουν αυτή τη στιγμή τα Γρεβενά. ΄Ενθερμος υποστηρικτής και θιασώτης του γρεβενιώτικου ποδοσφαίρου, είναι ο ακούραστος εργάτης που χρόνια τώρα προσφέρει στη νεολαία των Γρεβενών. Αυτός ακριβώς είναι και ο λόγος της εμπλοκής μου στο ποδόσφαιρο. Θέλουμε να αποδείξουμε ότι με σωστή δουλειά και οργάνωση, μπορούμε να πάμε μπροστά σαν Γρεβενιώτες. Επιδίωξη του Νίκου αλλά και της διοίκησης είναι να ¨βγάζει¨ότι καλύτερο και ποιοτικότερο διαθέτουν οι ποδοσφαιριστές μας. Ένα άλλο επίσης σημαντικό στοιχείο που διαθέτει ο προπονητής μας είναι ο σεβασμός. Σέβεται όλους τους παίκτες του, όπως απαιτεί να τον σέβονται και αυτοί. Έχει καλές σχέσεις, φιλικές σχέσεις, αλλά την ώρα της προπόνησης και του αγώνα, λειτουργεί αυστηρά και απαιτητικά. Συζητά αλλά και αποφασίζει. ΄Ετσι όλα στην ομάδα λειτουργούν σαν καλοκουρδισμένο ρολόι. Είναι ο ιθύνων νους στην ομάδα και φυσικά διευκολύνει κατά πολύ μεγάλο βαθμό το έργο της διοίκησης.
Ποιο είναι το όραμά σας, το σχέδιο δράσης και οι στόχοι σας;
Θα δουλέψουμε όλοι πολύ σκληρά ώστε η ομάδα να αποκτήσει άριστη αγωνιστική εικόνα και τα 90 λεπτά κάθε παιγνιδιού. Πρέπει φέτος να παραμείνουμε στην κατηγορία, παρόλο που οι συνθήκες είναι πιο δύσκολες απ' οτι πριν δυο χρόνια. ΄Οραμά μας είναι να αναδείξουμε τα παιδιά των Γρεβενών, να τους δώσουμε την ευκαιρία να διακριθούν γιατί το ταλέντό τους περισσεύει. Κατά τα άλλα προσφορά στην κοινωνία είναι η απασχόληση της νεολαίας στους αγωνιστικούς χώρους, όπου η συνεργασία, η άμιλλα και η αλληλοβοήθεια διδάσκονται πλέον και συμβάλλουν στη σφυρηλάτηση σωστών χαρακτήρων. Αυτός θα είναι ο στόχος μας κάθε χρονιά. Δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο.
Φώτης Μπαζάκας
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: