ΣΙΝΕ

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Προμήθευσε με ναρκωτικά τη σπείρα που εξαρθρώθηκε στα Γρεβενά και κατείχε 1 κιλό χασίς

Προμήθευσε με ναρκωτικά τη σπείρα που εξαρθρώθηκε στα Γρεβενά και κατείχε 1 κιλό χασίςΣΥΛΛΗΨΗ 41ΧΡΟΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΛΑΤΙΝΗ
Ένας 41χρονος από τη Γαλατινή, είναι ο εμπλεκόμενος στην υπόθεση των περίπου 3,3 κιλών χασίς, για την οποία είχαν συλληφθεί δύο άτομα στα Γρεβενά την προηγούμενη εβδομάδα. Στο σπίτι του τρίτου συλληφθέντος στη Γαλατινή βρέθηκε πρόσθετη ποσότητα χασίς, άνω του ενός κιλού.
Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Πέμπτη, οι αστυνομικές αρχές Κοζάνης και Γρεβενών, είχαν κατασχέσει 3 κιλά και 309 γραμμάρια χασίς. Επίσης, συνέλαβαν έναν 42χρονο άνδρα και μία 21χρονη κοπέλα, για την κατοχή των ναρκωτικών. Όπως είχε προκύψει από την προανάκριση, οι δύο πραναφερόμενοι δράστες, είχαν προμηθευτεί τα ναρκωτικά από 41χρονο άνδρα. Πρόκειται για άτομο που διαμένει στη Γαλατινή και που έχει απασχολήσει επανειλημμένα τις αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών, στην ευρύτερη περιοχή της Σιάτιστας. Να σημειωθεί ότι και ο 42χρονος συλληφθείς στα Γρεβενά, κατάγεται από τη Γαλατινή και συζεί με την συλληφθείσα 21χρονη.
Με νεώτερη ανακοίνωση η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας, δίνει την εξέλιξη της υπόθεσης, υπογραμμίζοντας: «Σε συνέχεια του από 2 Σεπτεμβρίου Δελτίου Τύπου, με το οποίο δημοσιοποιήθηκε η σύλληψη δύο ατόμων για κατοχή ναρκωτικών ουσιών (3 κιλών και 309 γραμμαρίων κάνναβης), γνωρίζεται ότι συνεχιζόμενης της αστυνομικής έρευνας, συνελήφθη και ένας 41χρονος ημεδαπός, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης, για παράβαση του νόμου περί όπλων και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, πρωινές ώρες της 02-09-2011 στη Γαλατινή Κοζάνης, σε έρευνα στην οικία του 41χρονου παρουσία δικαστικού εκπροσώπου και με την συνδρομή σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 1087,4 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, ένα πιστόλι κρότου, μία γεμιστήρα, ένα εξάρτημα ρήψεως φωτοβολίδων, 620 ευρώ, 600 δολάρια Η.Π.Α., 500 δολάρια Αυστραλίας, 2 κινητά τηλέφωνα, 4 τσουβάλια με υπολείμματα κάνναβης και μία σακούλα σκουπιδιών με υπολείμματα κάνναβης.
Χτες, ο 41χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Γρεβενών, όπου ήδη βρίσκονται ο 42χρονος και 21χρονη.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: