ΣΙΝΕ

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΕΡΔΙΚΑΣ- ΕΘΝΙΚΟΣ ΒΑΤΕΡΟΥ 3-1


Μετά από πολύ καλή εμφάνιση ο Περδίκας κέρδισε τον Εθνικό Βατερού με 3-1 στο «ντέρμπι» των ομάδων της Δ΄ Εθνικής και προκρίθηκε έτσι στην επόμενη φάση του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Κοζάνης εκεί όπου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον νικητή από τη συνάντηση Εράτυρα- Α.Ε. Κοζάνης.
Παρουσία 300 περίπου φιλάθλων (ο Περδίκας θα χρειαστεί πολύ μεγαλύτερη συμπαράσταση στο πρωτάθλημα) οι δύο ομάδες παίζοντας με πάρα πολλές ελλείψεις, πρόσφεραν αρκετά καλό

θέματα, (ιδιαίτερα οι γηπεδούχοι) και μάλιστα για αυτό το σημείο της προετοιμασίας τους.
Καθοριστικό σημείο για την εξέλιξη του αγώνα ήταν η φάση του 45΄ , λεπτό κατά το οποίο οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι και οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες. Έτσι στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πήραν τον έλεγχο του αγώνα και έφτασαν στην άνετη νίκη-πρόκριση.
Ο Περδίκας του Κώστα Τσαγγαλίδη άφησε υποσχέσεις για το μέλλον, αλλά όπως είπαμε είναι πολύ νωρίς ακόμα για συμπεράσματα. Φυσικά μια νίκη επί του Βατερού που τα 2 τελευταία χρόνια έφτασε μέχρι το τελικό είναι πολύ σημαντική και κυρίως στο τομέα της ψυχολογίας.
Από την άλλη το Βατερό του Γιάννη Γεωργιάδη που τις τελευταίες χρονιές είναι από τις κορυφαίες ομάδες της Δ΄ Εθνικής έχει και φέτος τον ίδιο στόχο και ίσως αυτή η ήττα να μην στεναχώρησε και πολύ.
Χωρίς κανένα πρόβλημα η διαιτησία του κ. Παπαδόπουλου που απέβαλε με 2 κίτρινες τον Αποστολίδη του Βατερού και «κιτρίνισε» τους Τσιντό και Κιβρακίδη.
Φάσεις- γκολ
Στο 4ο μπροστινή μπαλιά του Κωνσταντινίδη στον Συμεωνίδη, το διαγώνιο σουτ του οποίου πέρασε ελάχιστα άουτ.
Τέσσερα λεπτά μετά εκτέλεση φάουλ του Κίλη ο Έμερσον σηκώθηκε στο ύψος της μικρής περιοχής αλλά η κεφαλιά που επιχείρησε πέρασε παράλληλα με την εστία.
Στο 15ο λεπτό ο Παπαδόπουλος πρόλαβε την τελευταία στιγμή το Ζηνόβιο και έδιωξε και στο τελευταίο λεπτό του ημιχρόνου ο Έμερσον μπήκε στην περιοχή και εκεί ανατράπηκε από τον Αποστολίδη. Το πέναλτι που δόθηκε εκτέλεσε εύστοχα ο Μπαμπάρης για το 1-0.
Στο 49ο ο Μπουράκης έκλεψε την μπάλα από τον Φωτιάδη και έδωσε πίσω στον Έμερσον ο οποίος όπως δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα και χάθηκε η ευκαιρία. Στο 54ο ο Συμεωνίδης σέντραρε ο Μπουράκης μόνος στη μεγάλη περιοχή σούταρε δυνατά η μπάλα βρήκε το δοκάρι και στην επιστροφή κόντραρε στον Έμερσον και κατέληξε στα δίχτυα για το 2-0.
Στο 61ο ατομική προσπάθεια και σουτ του Συμεωνίδη απέκρουσε σε κόρνερ ο Ζηνόβιος και 7 λεπτά μετά ο Έμερσον με τον Μπουράκη έπαιξαν το 1-2 ο δεύτερος μπήκε στην περιοχή αλλά την τελευταία στιγμή πρόλαβε ο Ζηνόβιος.
Στο 72ο κόρνερ του Ουνγιαλίδη καρφωτή κεφαλιά του Πανταζή η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ και αμέσως μετά το σουτ του Μπουράκη δεν βρήκε στόχο.
Στο 77ο το σουτ του Συμεωνίδη δεν βρήκε στόχο και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Παρτάλης σέντραρε η μπάλα έφτασε στον Μπουράκη που με δυνατό σουτ έκανε το 3-0.
Στο 86ο ο Έμερσον δεν βρήκε την μπάλα μετά από γύρισμα του Συμεωνίδη και στο 90 πολύ όμορφη εκτέλεση φάουλ του Ζηνόβιου και 3-1.
Περδίκας: Παπαδόπουλος, Αρσενίδης (88ο Πασχαλίδης), Κίλης, Τσαγκαλίδης, Μπαμπάρης, Τσιντός, Συμεωνίδης, Λιάπτσης (73ο Παρτάλης), Έμερσον, Μπουράκης, Κωνσταντινίδης.
Βατερό: Σ. Ζηνόβιος, Παντελίδης (43ο Πανταζής), Ουνγιαλίδης, Φωτιάδης, Αποστολίδης, Κιβρακίδης, Θεοδωρίδης, Μετικάνος, Ζηνόβιος Ν., Νάννος, Ρέββας (46ο Καλτσούνης)
kozani.topikasport.gr
Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: