ΣΙΝΕ

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

Video: Εύα Λάσκαρη… Η λατρεία που έγινε (καθημερινή) συνήθεια!!! (+18)

Όταν σκαλίζεις τη μνήμη σου για να θυμηθείς εκείνα τα μοντέλα που σημάδεψαν την τελευταία δεκαετία, το όνομα της Εύας βρίσκεται δίκαια δίπλα σε εκείνα της Σάσας, της Όλγας και της Τζούλιας.
Φέτος δεν θα χρειάζεται να ανατρέχεις στη μνήμη σου. Γιατί θα την βλέπεις καθημερινά. Στο MEGA.
Η Εύα Λάσκαρη ακολούθησε διαφορετική πορεία από τα υπόλοιπα high profile κορίτσια του ελληνικού modeling. Διάλεξε την υποκριτική. Θα μου πεις κι άλλες το έκαναν αυτό, αλλά σίγουρα δεν ανήκαν στα top ονόματα, που έβγαζαν και τα περισσότερα χρήματα.
Κι όμως κατάφερε σιγά – σιγά να πάρει μερικούς ρόλους. Θεατρικούς και τηλεοπτικούς.

Βέβαια κανένας δεν ασχολήθηκε ποτέ με το αν έχει ταλέντο σε αυτό που κάνει ή όχι. Ούτε θα τολμούσε άλλωστε ποτέ κανένας σκηνοθέτης να μην προμοτάρει στη σειρά του το μπούστο της και την ομορφιά της. Μαλάκας ήταν ο Patty Jenkins που έκανε την Charlize Theron τέρας στην ταινία Monster. Αλλά ας μην ξεφεύγουμε.
Η Εύα θα παίζει στην καθημερινή τηλεοπτική σειρά του MEGA “Βασιλιάδες”. Κι ακόμα κι αν η πληροφόρηση λέει ότι η καινούρι σειρά δεν θα ξεκινήσει να προβάλλεται μέχρι τον Γενάρη, το MEN 24 έχει μαζέψει μερικούς πολύ καλούς λόγους για να σου αποδείξει γιατί η Εύα Λάσκαρη είναι η Ελληνίδα που αξίζει να γίνει καθημερινή σου συνήθεια.
Γιατί η Juicy Couture την είχε στο μυαλό της όταν διάλεγε όνομα
Η Εύα Λάσκαρη είναι η πιο χυμώδης γυναίκα που έχει περάσει ποτέ από τα εξώφυλλα των ανδρικών περιοδικών. Κάποιες γυναίκες θα την αποκαλούσαν απλά χοντρή από τη ζήλεια τους. Αλλά η αλήθεια είναι ότι το σώμα της Εύας, αν και φανερώνει ατέλειες για μια γυναίκα που θέλει να κάνει modeling, είναι ακριβώς το σώμα που ονειρεύεται ένας άντρας.
Υπερβολές; Μπορεί. Αλλά ένα είναι σίγουρο. Ότι όταν μπαίνει η Εύα σε έναν χώρο, δεν υπάρχει ούτε ένας άνδρας που να μην γυρίσει το βλέμμα του για να την κοιτάξει. Τα 183 εκατοστά του σώματός της μαζί με το πληθωρικό ντεκολτέ και τα οπίσθια που έκαναν τους εκδότες του Nitro, του MAX, του Maxim και του Playboy να αλλοιθωρίζουν, είναι ένας συνδυασμός που δύσκολα συναντάς.
Γιατί είναι πολύ cool σαν άνθρωπος
Ακομπλεξάριστη, άνετη και χαβαλές. Όταν σταματάει βέβαια την κοινωνικούρα και τα χαμόγελα στους φακούς και κάθεται απέναντί σου σαν απλό κορίτσι να συζητήσετε. Και αυτό είναι κάτι που της βγαίνει στην υποκριτική. Αυτή η άνεση στο λόγο, ο αυθορμητισμός και η ατάκα είναι κάτι που την βοήθησε να μην μείνει εκτός τηλεόρασης όπως δεκάδες άλλες.
Θα κάνει χαβαλέ σαν εμένα κι εσένα. Θα φάει τα κέρατά της όταν γουστάρει. Θα κάνει την καφρίλα της και αντί να ζητήσει συγνώμη, θα γυρίσει, θα σε κοιτάξει και θα σκάσει στα γέλια. Η Εύα Λάσκαρη είναι ένας dude παγιδευμένος σε σώμα μοντέλου. Φωτομοντέλου για την ακρίβεια.

Γιατί στην τελική δεν είναι και τόσο κακή ηθοποιός
Τουλάχιστον όσο νομίζεις. Είχα πάει να την δω στην παράσταση “Χαμάμ Γυναικών”. Ναι, σε εκείνη την παράσταση που έβγαζε τα ρούχα της. Τη στιγμή που έκανε ντους γυμνή γύρισα να κοιτάξω τους θεατές. Τους 35 που είχε. Οι περισσότεροι ήταν άντρες, είτε κάτω των 25 είτε άνω των 60. Και όλοι κοιτούσαν την Εύα με μάτια γουρλωμένα και χέρια ιδρωμένα.
Στο υπόλοιπο έργο απλά συζητούσαν μεταξύ τους. Την ώρα που πάνω από δέκα ηθοποιοί έδιναν τον καλύτερό τους εαυτό. Και η Εύα πρέπει να ξέρεις ότι δεν ήταν κακή. Για την ακρίβεια θα μπορούσες να την πεις και καλή. Για το ρόλο που της είχαν δώσει φυσικά.
Γιατί μας θυμίζει τις παλιές καλές μοντέλες
Αυτές που δεν έχουν στο μυαλό τους με ποιον ποδοσφαιριστή θα τα φτιάξουν για να κερδίσουν ένα εξώφυλλο περιοδικού. Εκείνες που δεν παίρνουν τηλέφωνο μόνες τους στα περιοδικά για να παρακαλέσουν για φωτογράφηση. Εκείνες που τους μίλαγες και είχαν την αυτοπεποίθηση ότι η μισή Ελλάδα έχει ανακαλύψει τον ανδρισμό της παρέα με εκείνες.
Congrats Εύα για την νέα σειρά. Κι αν κάνεις και καμιά γυμνή σκηνή, μην ανησυχείς, εδώ θα είμαστε να την αποθεώσουμε.
men24
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις