ΣΙΝΕ

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ - ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ 2-0 (0-0)

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011, 15.00 μ.μ.
ΔΑΚ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
Αποζημιώθηκαν με το παραπάνω οι 200 και πλέον φίλαθλοι που βρέθηκαν στο ΔΑΚ Γρεβενών για να παρακολουθήσουν το τοπικό ντέρμπι μεταξύ Πυρσού και Αεράτων. Ο νόμος του ποδοσφαίρου συνέδραμε τον Πυρσό και με
πρωταγωνιστή τον ΄Ακη Γεωργίου που σημείωσε μέσα σε 2 λεπτά δυο γκολ εκμεταλλευόμενος παιδαριώδη λάθη της αντίπαλης άμυνας, αναδείχθηκε νικητής στο τοπικό ντέρμπι και πέρασε στους τέσσερις του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Γρεβενών.
Τα Γρεβενά Αεράτα κέρδισαν τις εντυπώσεις στο α΄ημίχρονο, έχοντας πλήρη υπεροχή, καλή κυκλοφορία της μπάλας, δημιουργώντας πολλές φάσεις στην εστία του Αλυσανδράτου. ΄Όμως στο ποδόσφαιρο πρέπει να πετυχαίνεις και γκολ και όταν χάνεις τεράστιες ευκαιρίες να προηγηθείς, ο νόμος του ποδοσφαίρου είναι αμείλικτος. ΄Ετσι ο Πυρσός με το δαιμόνιο Γεωργίου να εκμεταλλεύεται δύο ολέθρια λάθη της άμυνας των Αεράτων, «καθάρισε το παιχνίδι πολύ νωρίς στο β΄μέρος, μέσα σ΄ένα δίλεπτο. Η ψυχολογία άλλαξε, ο Πυρσός ανέβασε την απόδοσή του, ενώ τα Αεράτα προσπάθησαν να πετύχουν κάποιο τέρμα, έχασαν όμως και πάλι κραυγαλέες ευκαιρίες.
Σημασία έχει ότι απολαύσαμε αγώνα μεταξύ γρεβενιωτών, κάτι που είχαμε ξεχάσει τα τελευταία χρόνια.
ΦΑΣΕΙΣ & ΓΚΟΛ
Α’ ημίχρονο
12ο λεπτό – Φάουλ εκτέλεσε ο ΄Ιττης, κεφαλιά του Καραγιάννη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Αλυσανδράτου.
19ο λεπτό - Δυνατό σουτ του Ιωαννίδη δεν αιφνιδιάστηκε ο Αλυσανδράτος που μπλόκαρε σταθερά.
28ο λεπτό - Επέλαση του Παπακώστα από δεξιά, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, «πάρε βάλε» στο Θ. Δημόπουλο, που έχασε μια σπανιότατη ευκαιρία να σκοράρει, πλασάροντας σε κενή εστία από τα 4 μ. άουτ.
33ο λεπτό – Πολύ ωραία σέντρα του Τσαρτσαρή από δεξιά, σουτ στην κίνηση από το Γεωργίου από το ύψος της μικρής περιοχής, δεν βρήκε στόχο.
Β’ ημίχρονο
53ο λεπτό – Σέντρα του Μπλάντου από δεξιά, ολέθριο λάθος του Δημητριάδη που έστρωσε την μπάλα στο Γεωργίου, ο οποίος με δυνατό συρτό σουτ έγραψε το 1-0.
54ο λεπτό – Πριν συνέλθουν ακόμα οι παίχτες των Αεράτων από το σοκ, νέο λάθος από το Θ. Λάλλο εκμεταλλεύτηκε και πάλι ο Γεωργίου, που ελίχθηκε στη μικρή περιοχή και με έξοχο πλασέ σημείωσε το 2-0.
65ο λεπτό – Εξαιρετική ατομική προσπάθεια του Καραγιάννη που πλάσαρε για να απομακρύνει σωτήρια πάνω στη γραμμή ο Μπόλλος.
72ο λεπτό – Κόρνερ εκτέλεσε ο ΄Ιττης, πλασέ στην κίνηση από κοντά του Δημητριάδη μπλόκαρε ο Αλυσανδράτος.
84ο λεπτό – Σέντρα του Καραγιάννη από δεξιά, προ κενής εστίας ο Στεργιόπουλος κατάφερε κι αυτός ν’ αστοχήσει με το κεφάλι.
΄Εξαιρετική η διαιτησία του κ. Καραλιόλιου.
ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ (Γιάννης Σαμαράς): Αλυσανδράτος, Τσαρτσαρής, Κυριακίδης (63΄Τζερεμές), Μπούκας, Γκέτσιος, Κοτζατίσογλου (73΄Μπόζιαρης), Γεωργίου, Χαραλαμπίδης, Μπόλλος, Ηλ. Δούμας, Μπλάντος (82΄Σούλας)
ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ (Νίκος Μπαλοδήμος): Βίδρας, Νασιόπουλος, Δημητριάδης, Θ. Λάλλος, Στεργιόπουλος, Ιωαννίδης, ΄Ιττης, Θ. Δημόπουλος (85΄Λιάμπας), Π. Λάλλος (72΄ Ντινόπουλος), Παπακώστας (72΄Χρ. Μπαλοδήμος), Καραγιάννης
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από τον αγώνα ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: