ΣΙΝΕ

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Π.Ν. ΠΟΝΤΙΝΗΣ - ΑΡΗΣ ΚΑΡΠΕΡΟΥ 9-3

(ΚΥΠΕΛΛΟ Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ) 
ΠΟΝΤΙΝΗ - ΚΑΡΠΕΡΟ 9-3
Την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματίων Γρεβενών πέτυχε η ομάδα της Ποντινής συντρίβοντας την ομάδα του Καρπερού με το επιβλητικό 9-3. Ένα σκορ που τα λέει άλλωστε όλα. Η Ποντινή ήταν σε όλη την διάρκεια του σημερινού παιχνιδιού καλύτερη από τους φιλοξενούμενους οι οποίοι παρέδωσαν από το πρώτο ημίχρονο τα όπλα. Η γηπεδούχος μπαίνοντας δυνατά στο παιχνίδι ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στο 2ο λεπτό όταν ο ΛΟΥΚΑΣ Αργύρης δέχθηκε την μπάλα μετά από κάθετη μπαλιά του ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Θωμά και με πλασέ έκανε το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι θα καταφέρουν στο
10ο λεπτό να σπάσουν το τεχνικό οφσάιντ με τον ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ο οποίος θα περάσει την μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων αυτή θα βρει το οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά σε κενό τέρμα ο ΠΑΠΑΤΣΑΝΗΣ θα κάνει το 1-1. Στο 16ο λεπτό η γηπεδούχος θα βρεθεί ξανά μπροστά στο σκορ όταν ο ΛΟΥΚΑΣ θα κάνει κούρσα από τα δεξιά όπως επιτίθεται η ομάδα του θα βγάλει σέντρα την κατάλληλη στιγμή και ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ Μάκης με κεφαλιά θα κάνει όπως προ είπαμε το 2-1. Οι φιλοξενούμενοι δεν θα το βάλουν κάτω και στο 25ο λεπτό θα παίξουν ωραία το ένα – δύο έξω από την περιοχή των γηπεδούχων τελευταίος αποδέκτης ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ο οποίος θα επιχειρήσει τι σουτ και η μπάλα θα τραντάξει το δοκάρι των γηπεδούχων. Οι γηπεδούχοι θα αφυπνισθούν στην συνέχεια και θα κλείσουν την ομάδα του Καρπερού στην εστία της κάνοντας συνέχεια φάσεις για γκολ. Στο 30ο λεπτό του αγώνα ο δείκτης του σκορ θα ανέβει στο 3-1 όταν οι ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ Γιώργος και ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Θωμά θα παίξουν υπέροχα το ένα – δύο τελικός αποδέκτης ο ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ο οποίος με ωραίο σουτ θα σκοράρει. Στο 40ο λεπτό θα έχουμε το 4-1 μετά από ωραίο σουτ από απόσταση 30 μέτρων του ΛΟΥΜΠΟΥΤΣΚΟΥ. Η φιλοξενούμενη ομάδα στο 42ολεπτό θα μειώσει το σκορ όταν μετά από φάση διαρκείας έξω από την περιοχή των γηπεδούχων δεν θα μπορέσουν να διώξουν οι αμυντικοί και με σουτ θα κλείσει το πρώτο ημίχρονο 4-2.




Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι παρά τις τρεις αλλαγές τις οποίες πραγματοποίησε ο προπονητής τους νωρίς νωρίς, θα παίξουν ωραίο ποδόσφαιρο και θα φτάσουν το σκορ στο εντυπωσιακό 9-3. Συγκεκριμένα στο 49ο λεπτό ωραία κούρσα του ΛΟΥΚΑ από δεξιά παράλληλη σέντρα την κατάλληλη στιγμή και με πλασέ ο ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ Γιώργος θα ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 5-2. Στο 55ο λεπτό νέα κούρσα του ΛΟΥΚΑ σέντρα στο πρώτο δοκάρι θα πεταχτεί ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ και το 6-2 είναι γεγονός. Σειρά του ΛΟΥΚΑ να χρησθεί για δεύτερη φορά σήμερα σκόρερ και έτσι στο 60ο λεπτό μετά από κάθετη μπαλιά του ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Θωμά ο ΛΟΥΚΑΣ απέναντι από τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων δεν θα δυσκολευτεί να κάνει το 7-2. Στο 75ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι θα κερδίσουν κόρνερ παράλληλη σέντρα, δεν θα μπορέσουν να διώξουν οι γηπεδούχοι και ο τερματοφύλακας, η μπάλα θα βρει στην πλάτη σε παίκτη του Καρπερού και 7-3. Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι θα πετύχουν άλλα δυο τέρματα με σκόρερ τον Θωμά τον ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ο οποίος και στις δύο περιπτώσεις θα βρεθεί απέναντι από τον τερματοφύλακα και με σουτ θα ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο τελικό 9-3.




Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. ΛΕΚΚΑΣ με βοηθούς τους κ. κ – ΣΤΕΦΟΥΛΗ και ΒΛΑΧΑΚΗ της (Ε. Π. Σ. Γρεβενών).

Π. Ν. ΠΟΝΤΙΝΗΣ (Ρουσιάδης Κώστας) 1) Αραβόπουλος Ι. 2) Καλώτας Η. 3) Μακρυγιάννης Α. 4) ΠΟΛΥΜΕΝΙΔΗΣ Γ. 5) Παπαγρηγορίου Ι. 6) Λουμπουτσκός Μ. 7) Σαρβανίδης Ι. (60΄ Αποστόλου Π.) 8) Καραγιάννης Γ. (70΄ Αραβόπουλος Γιώργος) 9) ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Θ. 10) Παναγιωτίδης Μ. (60΄ Γεωργιάδης Δ.) 11) ΛΟΥΚΑΣ Α.

Ευχαριστούμε θερμά τον τερματοφύλακα της Ποντινής Γιάννη Αραβόπουλο για το ρεπορτάζ
Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: