ΣΙΝΕ

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Πρόγνωση καιρού για την Πέμπτη και Παρασκευή...

Την Πέμπτη γενικά αίθριος και σχετικά ζεστός αναμένεται ο καιρός στη χώρα και μόνο στα δυτικά θα υπάρξουν πρόσκαιρες νεφώσεις και ενδέχεται να βρέξει τοπικά.
Αναλυτικά:

 Στην Αττική ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 29 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 29 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες το μεσημέρι και το απόγευμα, οπότε και θα σημειωθούν λίγες βροχές κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και από το μεσημέρι δυτικοί μέχρι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 299 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο η ελάχιστη τιμή της θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος και μόνο τις μεσημβρινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και στα ανατολικά βόρειοι τοπικά 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 30 βαθμούς Κελσίου.
Στις Κυκλάδες και την Κρήτη γενικά αίθριος παρουσιάζεται ο καιρός με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές ώρες και απογευματινές ώρες στην Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 27 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 28 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.


Πρόγνωση καιρού για Παρασκευή 07/10/2011
Την Παρασκευή στα δυτικά αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και από το απόγευμα σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός παρουσιάζεται αρχικά αίθριος, ενώ από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές το βράδυ στα νότια.
Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές νοτιοδυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία στα πελάγη τοπικά 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα δυτικά, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές δεν αναμένεται αξιόλογη μεταβολή.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: