ΣΙΝΕ

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Super League: Με 16 ομάδες το πρωτάθλημα!

Τρεις ημέρες πριν στη Super League προέκριναν το ενδεχόμενο το πρωτάθλημα να διεξαχθεί με 18 ομάδες. Στο σημερινό (21/10) διοικητικό συμβούλιο, όμως, αποφασίστηκε να συμμετέχουν 16, καθώς υπήρξαν αντιδράσεις από την πλειοψηφία των ΠΑΕ.
«Τρεις ημέρες μετά από μια ομόφωνη απόφαση, κάποιοι έβαλαν τα μικροπολιτικά τους συμφέροντα πάνω από την απόφαση. Υπήρχε σύμφωνη γνώμη από την ΕΠΟ και τη Nova για τα τηλεοπτικά, καθώς δεχόταν την αύξηση των ομάδων σε 18. Το γιατί κάποιοι άλλαξαν άποψη και έκαναν στροφή 180 μοιρών κι έκαναν
κωλοτούμπα δεν το ξέρω», δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Κώστας Πηλαδάκης, αποχωρώντας από τα γραφεία της διοργανώτριας αρχής. Πλέον, μένει να γίνουν γνωστές οι ομάδες Α και Β.
«Η Γ.Σ. συζήτησε το μόνο θέμα της ημερήσιας διάταξης περί αναδιάρθρωσης του πρωταθλήματος. Κατά την εν λόγω συζήτηση, προέκυψε ότι η σχετική προϋπόθεση περί ομοφωνίας στο συγκεκριμένο θέμα, η οποία ετέθη από την ΕΠΟ, δεν επετεύχθη. Ως εκ τούτου, το θέμα δεν ετέθη σε ψηφοφορία», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Super League.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: