ΣΙΝΕ

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Προσλήψεις στη ΔΕΗ και ιδιωτικό τομέα (Νοέμβριος 2011)

Το νέο πακέτο ευκαιριών εργασίας για εποχικό προσωπικό δημοσιοποίησε η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού (ΔΕΗ Α.Ε.). Οι 354 προσλήψεις αφορούν το Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας νομού Κοζάνης, το Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας νομού Φλώρινας, υπηρεσίες του νομού Ρεθύμνου, τον αυτόνομο Σταθμό Παραγωγής Χίου και τη ΔΠΜ-Θ περιοχής Κοζάνης της ΔΕΗ Α.Ε. Οσοι προσληφθούν θα υπογράψουν συμβάσεις οκτώ μηνών. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων για όλους τους διαγωνισμούς εκπνέει στις 10 Νοεμβρίου. 
Αναλυτικά:
Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας νομού Κοζάνης - 311 θέσεις:
60 ΔΕ Μηχανοτεχνικοί Εγκαταστάσεων & Εξοπλισμού (Μηχανοτεχνίτες).

13 ΔΕ Μηχανοτεχνικοί Εγκαταστάσεων & Εξοπλισμού (Ηλεκτροοξυγονοκολλητές).
20 ΔΕ Μηχανοτεχνικοί Εγκαταστάσεων & Εξοπλισμού (Τεχνίτες Ιμάντων).
10 ΔΕ Μηχανοτεχνικοί Εγκαταστάσεων & Εξοπλισμού (Μηχανοτεχνίτες Αυτοκινήτων).
16 ΔΕ Χειριστές Μηχ/των Τεχνικών Εργων (Προωθητήρων ή Φορτωτών).
8 ΔΕ Χειριστές Μηχ/των Τεχνικών Εργων (Καθολικών Εκσκαφέων).
112 ΔΕ Τεχνικοί Ορυχείων.
20 ΔΕ Ηλεκτροτεχνικοί Εγκαταστάσεων & Εξοπλισμού (Ηλεκτροτεχνίτες).
4 ΔΕ Ηλεκτροτεχνικοί Εγκαταστάσεων & Εξοπλισμού (Ηλεκτρονικοί).
4 ΔΕ Ηλεκτροτεχνικοί Εγκαταστάσεων & Εξοπλισμού (Ηλεκτροτεχνίτες Οχημάτων).
20 ΔΕ Οδηγοί, Μηχανοδηγοί Χειριστές.
16 ΔΕ Βοηθοί Οδηγοί, Μηχανοδηγοί Χειριστές.
5 ΔΕ Οδηγοί Χωματουργικών Οχημάτων.
3 ΔΕ Οδηγοί - Χειριστές Γεωργικών Ελκυστήρων.
Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται έως και τις 10 Νοεμβρίου. Πληροφορίες δίνονται στο τηλέφωνο            24630-52284 begin_of_the_skype_highlighting            24630-52284      end_of_the_skype_highlighting      

- Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας νομού Φλώρινας - 36 θέσεις:
4 ΔΕ Μηχανοτεχνικοί Εγκαταστάσεων & Εξοπλισμού (Μηχανοτεχνίτες).
3 ΔΕ Μηχανοτεχνικοί Εγκ
καταστάσεων & Εξοπλισμού (Ηλεκτροοξυγονοκολλητές).
3 ΔΕ Μηχανοτεχνικοί Εγκαταστάσεων & Εξοπλισμού (Τεχνίτες Ιμάντων).
2 ΔΕ Μηχανοτεχνικοί Εγκαταστάσεων & Εξοπλισμού (Μηχανοτεχνίτες Αυτοκινήτων).
3 ΔΕ Χειριστές Μηχ/των Τεχνικών Εργων (Προωθητήρων ή Φορτωτών).
2 ΔΕ Χειριστές Μηχ/των Τεχνικών Εργων (Καθολικών Εκσκαφέων).
6 ΔΕ Τεχνικοί Ορυχείων.
3 ΔΕ Ηλεκτροτεχνικοί Εγκαταστάσεων & Εξοπλισμού (Ηλεκτροτεχνίτες).
2 ΔΕ Ηλεκτροτεχνικοί Εγκαταστάσεων & Εξοπλισμού (Ηλεκτροτεχνίτες Οχημάτων).
5 ΔΕ Οδηγοί, Μηχανοδηγοί Χειριστές.
3 ΔΕ Βοηθοί Οδηγοί, Μηχανοδηγοί Χειριστές.
Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται έως και τις 10 Νοεμβρίου. Πληροφορίες στο τηλέφωνο            24630-52284 begin_of_the_skype_highlighting            24630-52284      end_of_the_skype_highlighting      .
- ΔΕΗ Ρεθύμνου - 7 θέσεις:
5 Δ.Ε Ηλεκτροτεχνίτες Εναερίων-Υπογείων Δικτύων
2 Δ.Ε Υπάλληλοι Γραφείου 
Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται έως και τις 7 Νοεμβρίου. Πληροφορίες στο τηλέφωνο            28310-28919 begin_of_the_skype_highlighting            28310-28919      end_of_the_skype_highlighting      

Οι υποψήφιοι θα καταταχθούν σε πίνακα κατά κλάδο και ειδικότητα με τη σειρά του βαθμού εντοπιότητας. Ανάμεσα σε αυτούς που έχουν την ίδια εντοπιότητα προηγούνται οι έχοντες τα κύρια προσόντα και ακολουθούν όσοι έχουν τα επικουρικά. Στη συνέχεια, η σειρά κατάταξης των υποψηφίων κάθε ομάδας καθορίζεται από τη βαθμολόγηση του χρόνου ανεργίας, του αριθμού τέκνων, του αριθμού ανήλικων τέκνων, του βαθμού του βασικού τίτλου σπουδών και της ηλικίας. Επίσης, η πείρα δίνει έξτρα μόρια, ενώ οι πολύτεκνοι θα έχουν προβάδισμα, αφού για κάθε τέκνο τους θα βαθμολογούνται με 50 επιπλέον μόρια. Υπενθυμίζεται πως την ίδια μοριοδότηση με τους πολύτεκνους θα λάβουν και οι μονογονεϊκές οικογένειες. 

14 εποχικοί στον δήμο Διονύσου
Ο δήμος Διονύσου ανακοίνωσε την πρόσληψη 14 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για χρονικό διάστημα δύο μηνών. Η προκήρυξη προβλέπει την πρόσληψη 7 Βρεφονηπιοκόμων Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (πτυχίο ΤΕΙ) και 7 Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (δίπλωμα ΙΕΚ). Στα κριτήρια πρόσληψης η εντοπιότητα θα παίξει τον μεγαλύτερο ρόλο, συνεπώς οι δημότες Διονύσου θα προηγηθούν στον πίνακα κατάταξης. Επίσης, ο χρόνος ανεργίας θα συνεκτιμηθεί στην τελική κατάταξη, όπως και η πολυτεκνία. Να σημειωθεί ότι απαγορεύεται η ανανέωση των συμβάσεων μετά το πέρας των δύο μηνών. Οι υποψήφιοι έχουν το περιθώριο να καταθέσουν τις αιτήσεις τους έως και αύριο 7 Νοεμβρίου. Πληροφορίες δίνονται στο τηλέφωνο             2132030627 begin_of_the_skype_highlighting            2132030627      end_of_the_skype_highlighting      .

48 συμβασιούχοι στην Παλλήνη
O Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας του δήμου Παλλήνης δίνει τη δυνατότητα πρόσληψης σε 48 νέους υπαλλήλους. Θα υπογράψουν συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για χρονικό διάστημα ενός έτους. Ειδικότερα, θα προσληφθούν 18 ΤΕ Βρεφονηπιοκόμοι, 19 ΔΕ Βοηθοί Βρεφοκόμων-Παιδοκόμων, 2 ΔΕ Μάγειροι,4 ΥΕ Βοηθοί Μαγείρων-Τραπεζοκόμων και 5 ΥΕ Καθαριστές. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠΣΟΧ.1 και να την υποβάλουν με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση: Πλατεία Ελευθερίας, Παλλήνη. Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνον αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού. Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν πληροφορίες στο τηλέφωνο             210-6600817 begin_of_the_skype_highlighting            210-6600817      end_of_the_skype_highlighting      .

6 καθαριστές στον Πειραιά
Στην πρόσληψη 6 υπαλλήλων από την κατηγορία της Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης προχωρεί ο δήμος Πειραι
ά. Θα απορροφήσει 6 καθαριστές ή καθαρίστριες για την κάλυψη των αναγκών των ΚΑΠΗ του δήμου. Το νέο προσωπικό θα υπογράψει συμβάσεις ορισμένου χρόνου οκτώ μηνών. Δεν απαιτούνται ειδικά τυπικά προσόντα. Μοναδική προϋπόθεση, να διαθέτουν οι υποψήφιοι απολυτήριο τριτάξιου γυμνασίου ή παλαιού δημοτικού και να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών. Οι δημότες του Πειραιά θα προηγηθούν στον πίνακα κατάταξης. Οι ενδιαφερόμενοι έχουν το περιθώριο να καταθέσουν τις αιτήσεις τους έως και τις 11 Νοεμβρίου στη διεύθυνση Δήμος Πειραιά, Δραγάτση 12, Τ.Κ 18535, Πειραιάς. Πληροφορίες δίνονται στο τηλέφωνο            210-4194249 begin_of_the_skype_highlighting            210-4194249      end_of_the_skype_highlighting      .

Διαγωνισμός ευκαιριών
Την απόφαση για τη διενέργεια διαγωνισμού εισαγωγής 80 σπουδαστών στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης υπέγραψε ο υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Ντίνος Ρόβλιας. 

Η είδηση δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη σε μια περίοδο που οι καλές και μόνιμες θέσεις εργασίας στο Δημόσιο είναι… είδος προς εξαφάνιση. Η Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΣΔΔΑ) παράγει την ελίτ των στελεχών του Δημοσίου, τροφοδοτώντας τη  διοίκηση με στελέχη υψηλής ποιότητας, ταχείας εξέλιξης και σύγχρονης εκπαίδευσης. 

Επιπλέον, οι απόφοιτοι έχουν τη δυνατότητα να σταδιοδρομήσουν και στο εξωτερικό. Σημαντική παράμετρος, με δεδομένο ότι όλο και περισσότεροι ψάχνουν την πόρτα εξόδου από τη χώρα. 

Η ΕΣΔΔΑ δέχεται πτυχιούχους πανεπιστημίων και τεχνολογικών ιδρυμάτων που έχουν επιτύχει σε εισαγωγικό διαγωνισμό, ο οποίος οργανώνεται και διεξάγεται από ανεξάρτητη κεντρική επιτροπή εξετάσεων. Οι εισαχθέντες στη σχολή, εάν δεν υπηρετούν ήδη στον δημόσιο τομέα, λογίζονται ως δόκιμοι δημόσιοι υπάλληλοι με μισθολογικά και ασφαλιστικά δικαιώματα. Οι υποψήφιοι και φέτος θα εξεταστούν στο προκαταρκτικό στάδιο στα μαθήματα Οργάνωση και Λειτουργία του Κράτους και Πολιτική Οικονομία και Δημόσια Οικονομική, ενώ κατά το τελικό στάδιο η εξέταση θα περιλαμβάνει δοκιμασία στο γνωστικό πεδίο Δημόσια Διοίκηση και σε ένα ακόμη γνωστικό πεδίο έπειτα από επιλογή του υποψηφίου από τα προτεινόμενα με την υπουργική απόφαση. Οι υποψήφιοι, τέλος, θα εξεταστούν και σε μία ξένη γλώσσα της επιλογής τους μεταξύ των αγγλικής, γαλλικής, γερμανικής, ισπανικής ή ιταλικής. 
Οι εξετάσεις θεωρούνται δύσκολες και ο ανταγωνισμός είναι υψηλός, αλλά όσοι τελικά τα καταφέρουν εξασφαλίζουν, αν μη τι άλλο, εργασιακή ασφάλεια και σταθερότητα…

Οι ευκαιρίες στον ιδιωτικό τομέα
Με τη συνεργασία εταιρειών ανθρώπινου δυναμικού, η «Espresso της Κυριακής» παρουσιάζει τις πιο περιζήτητες θέσεις εργασίας στον ιδιωτικό τομέα για στελέχη και υπαλλήλους.
ADECCO
Λεωφόρος Κηφισίας 56, 15125, Μαρούσι
Τηλ.:             210-6930490 begin_of_the_skype_highlighting            210-6930490      end_of_the_skype_highlighting      , Fax: 210-6919358 
e-mail: infogr@adecco.com
Ειδικότητα Θέσεις
Administration Officer-Αθήνα (νότια προάστια) 1
Executive Secretary-Μαρούσι 1
Μηχανικός Αυτοματισμού-Θεσσαλονίκη 1
Ηλεκτρολόγος Συντηρητής-Αθήνα 1
Office Assistant/ Photoshop User-Μαρούσι 1
Area Sales Manager (pharmaceutical industry)-Αθήνα 1
Ηλεκτρολόγος-Υπεύθυνος Συντήρησης Ξενοδοχείου-Αθήνα 1
Assistant Buyer-Μαρούσι 1
Προωθητές/ τριες Πιστωτικών Καρτών-Μαρούσι 5
Εξωτερικός Πωλητής Τραπεζικών Προϊόντων-Αθήνα 1
Τεχνικός Σύμβουλος Πωλήσεων-Θεσσαλονίκη  1
Επόπτης Καθαριότητας-Αθήνα 1
Insurance Risk Management Officer-Αθήνα 1
Help Desk Support Technician (Spanish Speaker)-Μαρούσι 1
Logistics Coordinator-Αθήνα 1
Plastics Engineering Engineer-Αθήνα 1
Electrical Maintenance Engineer-Αθήνα 1
Γραμματέας-Αθήνα 1
Help Desk Support Technician (German Speaker)-Μαρούσι 1
IT Service Desk Employee-Αθήνα 1
Help Desk Support Technician (Italian Speaker)-Αθήνα 1
IT Administrator-Αθήνα (βόρεια προάστια) 1
Φαρμακοποιός-Αθήνα 1
Customer Care Agent (Turkish Speaker)-Αθήνα 1
Οδηγός-Θεσσαλονίκη  1
RandstadHellas
Αγγέλου Πυρρή 5, Αθήνα, 11527, Τηλ.:             210-6770523 begin_of_the_skype_highlighting            210-6770523      end_of_the_skype_highlighting      . Δείτε περισσότερες πληροφορίες και κάντε αίτηση για τις θέσεις στο www.randstad.gr.
Αθήνα 
Ειδικότητα Θέσεις
Assistant Manager 1
Exports Area Sales Manager 1
Στοιχεία Επικοινωνίας: email: randstad@randstad.gr Τηλ.:             210-6770523 begin_of_the_skype_highlighting            210-6770523      end_of_the_skype_highlighting      , Fax: 210-6770526, www.randstad.gr
Ειδικότητα Θέσεις
Υπεύθυνος Εμπλουτισμού Περιεχομένου 1
Key Account Manager 1
Αrea Sales Manager 1
Sales Senior Manager 1
Sales Representative 1
New Business Unit Sales Manager 1
Στοιχεία Επικοινωνίας: email: lsgouraki@randstad.gr Τηλ.:             210-6770523 begin_of_the_skype_highlighting            210-6770523      end_of_the_skype_highlighting      , Fax: 210-6770526, www.randstad.gr
Ειδικότητα Θέσεις
Sales Representative-HORECA 1
Key Account Manager-HORECA 1
Στοιχεία Επικοινωνίας: email: aκatsorchis @randstad.gr Τηλ.:             210-6770523 begin_of_the_skype_highlighting            210-6770523      end_of_the_skype_highlighting      , Fax: 210-6770526, www.randstad.gr
Ειδικότητα Θέσεις
Διευθυντής Καταστήματος 2
Πωλητές Λιανικής (Πλήρης - Μερική Απασχόληση) 10
Πωλητές Τραπεζικών Προϊόντων 10
Τele Sales Agent 6
Collection Agent  5
Collection Agent  3
German Native Speaker 14
Τele Sales Agent 3
Στοιχεία Επικοινωνίας: email:mpapazekou@randstad.gr Τηλ.:             210-6770523 begin_of_the_skype_highlighting            210-6770523      end_of_the_skype_highlighting      , Fax: 210-6770526, www.randstad.gr
Ειδικότητα Θέσεις
Πωλητές Λιανικής 5
Merchandiser 5
Διευθυντής Καταστήματος  1
Hotel Manager 3
Ιtalian Native Speaker 14
Visual Merchandiser 2
Στοιχεία Επικοινωνίας: email:tkanargias@randstad.gr Τηλ.:             210-6770523 begin_of_the_skype_highlighting            210-6770523      end_of_the_skype_highlighting      , Fax: 210-6770526, www.randstad.gr
Ειδικότητα Θέσεις
Operations Manager 1
Στοιχεία Επικοινωνίας: email:vstouki@randstad.gr Τηλ.:             210-6770523 begin_of_the_skype_highlighting            210-6770523      end_of_the_skype_highlighting      , Fax: 210-6770526, www.randstad.gr
Ειδικότητα Θέσεις
Stock and Supply Manager  1
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός 1
Στοιχεία Επικοινωνίας: nkaraiskou@randstad.gr Τηλ.:             210-6770523 begin_of_the_skype_highlighting            210-6770523      end_of_the_skype_highlighting      , Fax: 213-3333216,www.randstad.gr
Ειδικότητα Θέσεις
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός 2
Outdoor Errands Employee 1
Υπάλληλος Αποθήκης Αυλώνα Αττικής - Ασπρόπυργος 5 
Διπλωματούχος Χειριστής Κλαρκ 2
Στοιχεία Επικοινωνίας: ethessalonikefs@randstad.gr
Τηλ.:             210-6770523 begin_of_the_skype_highlighting            210-6770523      end_of_the_skype_highlighting      , Fax: 213-3333216, www.randstad.gr
Ειδικότητα Θέσεις
Senior Accountant 1
Credit Specialist 1
Business Analyst 1
Assistant Accountant 1
Στοιχεία Επικοινωνίας: email: akleffmann@randstad.gr Τηλ.:             210-6770523 begin_of_the_skype_highlighting            210-6770523      end_of_the_skype_highlighting      , Fax: 210-6770526, www.randstad.gr
Θεσσαλονίκη
Ειδικότητα Θέσεις
Βοηθός Λογιστή 1
Προϊστάμενος Λογιστηρίου 1
Eπιθεωρητές Πωλήσεων 2
Πωλητές/Πωλήτριες 5
Διευθυντής Πωλήσεων 1
Διευθυντής Καταστήματος  1
Retail Department Manager 1
Store Manager 1
Υπεύθυνος Καταστήματος 1
Υπεύθυνος Τμήματος 1
Πωλητές-Πωλήτριες 3
Product Manager 1
Exports Sales Representative 1
Υπάλληλος Γραφείου 1
Στοιχεία Επικοινωνίας: email: thessaloniki@randstad.gr Τηλ.:             2310-414731 begin_of_the_skype_highlighting            2310-414731      end_of_the_skype_highlighting      , Fax: 2310-414728, www.randstad.gr
Ρόδος
Ειδικότητα Θέσεις
Διευθυντής καταστήματος 1
Πωλητές / Πωλήτριες (Full time & Part time) 3
Στοιχεία Επικοινωνίας: email: tkanargias@randstad.gr Τηλ.:             210-6770523 begin_of_the_skype_highlighting            210-6770523      end_of_the_skype_highlighting      , Fax: 210-6770526, www.randstad.gr
Εύβοια
Ειδικότητα Θέσεις
Hotel Manager 1
Στοιχεία Επικοινωνίας: email: tkanargias@randstad.gr Τηλ.:             210-6770523 begin_of_the_skype_highlighting            210-6770523      end_of_the_skype_highlighting      , Fax: 210-6770526, www.randstad.gr
Πήλιο
Ειδικότητα Θέσεις
Υπεύθυνος Τουριστικού Γραφείου 1
Στοιχεία Επικοινωνίας: email: mpapazekou@randstad.gr
Τηλ.:             210-6770523 begin_of_the_skype_highlighting            210-6770523      end_of_the_skype_highlighting      , Fax: 210-6770526, www.randstad.gr
Γερμανία
Ειδικότητα Θέσεις
Nurses 10
Στοιχεία Επικοινωνίας: email: akleffmann@randstad.gr Τηλ.:             210-6770523 begin_of_the_skype_highlighting            210-6770523      end_of_the_skype_highlighting      , Fax: 210-6770526, www.randstad.gr
Γαλλία 
Ειδικότητα Θέσεις
Nurses 10
Στοιχεία Επικοινωνίας: email: akleffmann@randstad.gr Τηλ.:             210-6770523 begin_of_the_skype_highlighting            210-6770523      end_of_the_skype_highlighting      , Fax: 210-6770526, www.randstad.gr
Αγγλία 
Ειδικότητα Θέσεις
Nurses 10
Στοιχεία Επικοινωνίας: email: akleffmann@randstad.gr Τηλ.:             210-6770523 begin_of_the_skype_highlighting            210-6770523      end_of_the_skype_highlighting      , Fax: 210-6770526, www.randstad.gr
Europe 
Ειδικότητα Θέσεις
Software Engineer 1
Στοιχεία Επικοινωνίας: email: akleffmann@randstad.gr Τηλ.:             210-6770523 begin_of_the_skype_highlighting            210-6770523      end_of_the_skype_highlighting      , Fax: 210-6770526, www.randstad.gr
από: Espressonews.gr 

Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: