ΣΙΝΕ

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Κερ. Αγ. Γεωργίου - Α.Ε.Π. Βατολάκκου 3-1 (1-1) 8η αγωνιστική

Απρόσμενη ήττα και προβληματισμός στις τάξεις της Α.Ε.Π..
Απογοήτευσε με την εμφάνισή της η Α.Ε.Π. στον εκτός έδρας αγώνα με τον Κεραυνό Αγ. Γεωργίου, καθώς δικαιολογεί την παρουσία της για 20' λεπτά μόνο στον αγωνιστικό χώρο, όπου είχε και προβάδισμα στο σκορ από το 13' με γκολ του Τσιάτσιου.
Απελπιστική και απερίγραπτη η κατάσταση μετά το εικοσάλεπτο...με τους ποδοσφαιριστές της Α.Ε.Π., να κάνουν πολλά λάθη στις μεταβιβάσεις, με κακές επιλογές στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, χωρίς να μπορούν να προσφέρουν κάτι θετικό και ουσιαστικό μέσα στο γήπεδο.
Οι γηπεδούχοι μετά το 20ο πίεσαν, ανέβασαν την απόδοσή τους και με πρωταγωνιστή τον Β. Πακαπούκα, έφεραν το ματς στα ίσα στο 33'.

Η κακή εμφάνιση των ποδοσφαιριστών της Α.Ε.Π. συνεχίστηκε και στο 2ο ημίχρονο σε αντίθεση με τους γηπεδούχους, οι οποίοι είχαν τον πρώτο λόγο, με αποτέλεσμα να κάνουν τη μεγάλη ανατροπή παραβιάζοντας ακόμη δύο φορές την εστία του Τσακστάρα μέσα σε δύο λεπτά με τον Ν. Δρόσο 79' και Β. Πακαπούκα 80'.
Θεωρώ την εμφάνιση της ομάδας απαράδεκτη!!!
ΟΙ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
α' ημίχρονο
1' καλό σουτ του Β. Πακαπούκα απέκρουσε ο Τσακστάρας, την επαναφορά πρόλαβε ο Φαλτάκας και απομάκρυνε τον κίνδυνο.
13' μακρινό δυνατό σουτ του Τσιάτσιου, δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον τερματοφύλακα Κίτσιο, με τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα 0-1.
32' ο Δ. Αναγνώστου από πλεονεκτική θέση έκανε το πλασέ, το οποίο απέκρουσε σωτήρια ο Τσακστάρας.
33' παράλληλη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι με στόχο τον Β. Πακαπούκα, ο οποίος με μονοκόμματο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τσακστάρα και ισοφάρισε σε 1-1.
37' καλό σουτ του Δ. Αναγνώστου, απέκρουσε για ακόμη μία φορά ο Τσακστάρας.
β' ημίχρονο
57' δυνατό σουτ του Δ. Βλάχου, η μπάλα σημάδεψε το αριστερό κάθετο δοκάρι του Τσακστάρα.
60' καλό σουτ του  Δ. Αναγνώστου, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.
70' έξοχη πάσα του Δ. Βλάχου στον Ν. Δρόσο, το σουτ λίγο άουτ.
79' δυνατό σουτ του  Δ. Βλάχου, η μπάλα χτύπησε στο δεξί κάθετο δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα 2-1.
80' ο Β. Πακαπούκας με πλασέ έκανε το τελικό 3-1.
Διαιτησία: Τσέτσιλας - Βλαχάκης - Στεφούλης από την ΕΠΣ Γρεβενών.
Κερ. Αγ. Γεωργίου: Κίτσιος, Πακαπούκας Β. (85' Αβραμίδης), Βλάχος Δ., Ποσναίδης (62' Μημιλίδης), Δρόσος Ν., Αναγνώστου Δ., Δρόσος Χ., Χασιώτης, (65' Πακαπούκας Αν.), Βλάχος Γ., Μπασδέκης.
Α.Ε.Π. Βατολάκκου: Τσακστάρας, Εμπρικίδης, Σάλλο (45' Καραπάς Θ.), Φαλτάκας, Τζήκας Θ., Μπαλντούμης, Κοτζατίσογλου (56' Παπαδόπουλος Κ.), Ζούρτος, Γεωργιάδης, Τσιάτσιος, Ντεμάι (82' Κύρου).
Δείτε φωτογραφίες από τον αγών... 



















Δεν υπάρχουν σχόλια: