ΣΙΝΕ

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Η "γνωριμία" με αιθέρια ύπαρξη του στοίχισε 3.400 ευρώ

Συνολικά 3.400 ευρώ είχε καταφέρει να αποσπάσει από 42χρονο Έλληνα από τη Θεσσαλονίκη, μία αλλοδαπή γυναίκα με την οποία γνωρίστηκε μέσω σελίδα κοινωνικής δικτύωσης. Ωστόσο αποδείχτηκε ότι η γυναίκα ανήκε σε σπείρα που τον εξαπάτησε.
Η γυναίκα εμφανιζόταν ως...
κάτοικος Λονδίνου και προσέγγισε τον 42χρονο μέσω Διαδικτύου με απώτερο σκοπό – όπως του είπε – να γνωριστούν καλύτερα και να έρθει κάποια στιγμή στην Ελλάδα.
Ωστόσο δήλωσε ότι δεν μπορούσε να συγκεντρώσει τα χρήματα που απαιτούνταν και με το πρόσχημα της αγοράς εισιτηρίων τον έπεισε να της στείλει τμηματικά μέσω εταιρείας μεταφοράς χρημάτων 3.400 ευρώ.
Ωστόσο ο 42χρονος κάποια στιγμή θεώρησε ύποπτη την συμπεριφορά της και ενημέρωσε την Αστυνομία, ειδικά όταν του ζητήθηκε να παραλάβει ένα δέμα με κοσμήματα εκ μέρους της γυναίκας, για τη μεταφορά του οποίου επίσης του ζήτησαν λεφτά.
Έτσι σε ραντεβού που είχε ο άνδρας με Νιγηριανό που υποτίθεται θα του παρέδιδε τα κοσμήματα, «εμφανίστηκε» και η Αστυνομία. Ο Νιγηριανός συνελήφθη και ανακρίνεται για να βρεθούν και οι συνεργοί.
Δείτε περισσότερα θέματα 
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Δεν υπάρχουν σχόλια: