ΣΙΝΕ

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Πορνοστάρ θέλει να γίνει ιδιοκτήτρια ομάδας ποδοσφαίρου!

Τα «Κρυφά πάθη» της δεν ήταν ακριβώς... κρυφά, μια και τόσο στην εν λόγω ταινία του 1985 όσο και σε πολλές άλλες δεν έκρυβε - πώς θα τα κατάφερνε άλλωστε με τέτοιο σώμα- τα κάλλη της. Βέβαια, η αποθέωση ήρθε μόλις έκανε το πρώτο της εξώφυλλο στο «Playboy», οπότε έγινε η φαντασίωση χιλιάδων ανδρών.
Μόνο που η Σίμπιλ Ντάνινγκ, εκτός από μοντέλο και ηθοποιός με πολλά ταλέντα, είχε επίσης μυαλό, το οποίο εκμεταλλεύτηκε
καταφέρνοντας μετά το modeling και την καριέρα στο σινεμά, σήμερα να είναι πολυεκατομμυριούχος παραγωγός ταινιών.
Επόμενος στόχος της, τον οποίο δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει, είναι να γίνει η ιδιοκτήτρια βρετανικής ομάδας ποδοσφαίρου, η οποία σήμερα αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία.
Φυσικά, φιλοδοξία της είναι να την ανεβάσει στην πρώτη κατηγορία και να κοιτάζει στα μάτια άλλους προέδρους, όπως ο Ρομάν Αμπράμοβιτς. Η Ντάνινγκ, γεννημένη στην Αυστρία από Αμερικανό πατέρα και Αυστριακή μητέρα, δεν είναι πρωτάρα στον αθλητικό χώρο.
Τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγός της Χορστ Λάσε θεωρούνται έξυπνοι «παίκτες» στον χώρο των επενδύσεων. Μέχρι τώρα έχουν κάνει σωστές τοποθετήσεις των χρημάτων τους, γι’ αυτό και έχουν αποκτήσει μεγάλη περιουσία. Πριν από δέκα χρόνια το ζευγάρι κατάφερε να σώσει από τη χρεοκοπία τη Riessersee, μια γερμανική ομάδα χόκεϊ επί πάγου.
Οπως δήλωσε το πρώην «κουνελάκι», είχαν κατά νου να αγοράσουν βρετανική ομάδα ποδοσφαίρου. Μόλις έμαθαν ότι πουλιέται η Σέφιλντ Γουένσντεϊ, έδειξαν άμεσο ενδιαφέρον. Ο νυν ιδιοκτήτης της ομάδας, Μιλάνο Μαντάρικ, είναι διατεθειμένος να την πουλήσει, αν καταλάβει ότι κάποιος άλλος μπορεί την αγοράσει και να την οδηγήσει σε ανώτερη κατηγορία.
«Η Σέφιλντ Γουένσντεϊ έχει πολλούς και πιστούς φίλαθλους που τη στηρίζουν και την εμψυχώνουν. Εχει προοπτικέ [Ορισμένες από τις δουλειές από το πρώην κουνελάκι.] ές να πάει καλά. Εχει ιστορία. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να της δώσουμε την ενέργεια που χρειάζεται για να φτάσει μέχρι την Premier League» λέει η Ντάνινγκ.
Και είναι σχεδόν βέβαιο πως θα τα καταφέρει ξανά αφού αυτό έχει μάθει να κάνει από τα δεκαέξι της χρόνια, οπότε έφυγε από το σπίτι της στην Αυστρία και πήγε στις ΗΠΑ με όνειρα να κάνει πράξη το αμερικανικό όνειρο.
Espressonews.gr
Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: