ΣΙΝΕ

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Η Εθνική Βόλεϊ αποκλείστηκε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Την ήττα με 3-0 σετ από την Γαλλία και με 3-1 από την Γερμανία γνώρισε η Εθνική Ομάδα Βόλεϊ στο προολυμπιακό τουρνουά της Γαλλίας και έτσι διαλύθηκε το όνειρο για συμμετοχή στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση, το καλοκαίρι του 2012 στο Λονδίνο. Η νεανική Εθνική Ομάδα πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε, ωστόσο αποκόμισε εμπειρίες και φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει σε μεγάλες διοργανώσεις στο μέλλον.

Αξίζει να τονιστεί ότι η Εθνική υπέστη μεγάλη ταλαιπωρία για να φτάσει στην πόλη όπου διεξάγονταν οι αγώνες, αφού λόγω της κακής οικονομικής κατάστασης δεν ναυλώθηκε πτήση τσάρτερ αλλά οι διεθνείς χρειάστηκε να αλλάξουν πολλές πτήσεις και να ταξιδέψουν και αρκετά χιλιόμετρα οδικώς για να φτάσουν στο προορισμό τους.
Σαν να μην έφτανε αυτό, έμειναν σε ξενοδοχείο που βρίσκονταν 40 χιλιόμετρα μακριά από το γήπεδο και μάλιστα σε... άλλη χώρα, στο Βέλγιο. Και το κερασάκι στην τούρτα; Το πρωί του πρώτου αγώνα, όλη η ομάδα κατέβηκε και περίμενε το λεωφορείο για να πάει για προπόνηση, όμως αυτό «χάθηκε» και δεν εμφανίστηκε ποτέ. Αποτέλεσμα; Η Εθνική να πάει σε αυτά τα κρίσιμα ματς χωρίς ούτε μια προπόνηση σε γαλλικό έδαφος.
Φανταστείτε το προολυμπιακό να διοργανώνονταν στην Γαλλία, να είχαμε στείλει την ομάδα να μείνει στον... Μαραθώνα και να τους συμπεριφερόμασταν έτσι, ενόψει τόσο κρίσιμου παιχνιδιού. Μέχρι και ο Σαρκοζί θα είχε βγει να κάνει δηλώσεις, απαιτώντας από τον Παπαδήμο, τον Παπανδρέου και τον Σαμαρά παραιτήσεις υπευθύνων – ίσως και έγγραφες δηλώσεις και διαβεβαιώσεις...
Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: