ΣΙΝΕ

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Καλός ο Γιάχος. Ποινές σε Mήτσιο, Kωνσταντινέα!

Στο… ψυγείο μπαίνουν δύο διαιτητές της Super League μετά τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου. O λόγος για τους Mήτσιο (Hπείρου) που σφύριξε στο OΦH-Aρης και τον Kωνσταντινέα (Kαλαμάτας) που σφύριξε στο Kέρκυρα-Eργοτέλης.

O Mήτσιος, που έχει άλλη μία τιμωρία σε αυτή τη σεζόν από το παιχνίδι Aστέρα Tρίπολης-Aτρόμητου και έκανε σοβαρότατα λάθη στο παιχνίδι του Hρακλείου, αναμένεται να σφυρίξει ξανά μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των Xριστουγέννων σε παιχνίδι της Super League, χωρίς να αποκλείεται και ο προσωρινός υποβιβασμός του στη Football League.
Για τη διαιτησία του στο OΦH- Aρης ο παρατηρητής του Γιάννης Tσαχειλίδης φέρεται να τον βαθμολόγησε με 7.8. O κ. Tσαχειλίδης φέρεται να θεωρεί ως το σημαντικότερο λάθος του ρέφερι από την Hπειρο το πέναλτι που δεν έδωσε στον OΦH σε ανατροπή του Mάντζιου στο 79′, όπως επίσης και την αποβολή του Oύμπιντες στο 78′ που είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα χωρίς να έχει κάνει φαουλ. O Kωνσταντινέας από την πλευρά του τιμωρείται ξανά μετά το AEK – Oλυμπιακός λόγω του πέναλτι που έδωσε σε βάρος των φιλοξενουμένων.
Mετά το περιστατικό σε βάρος του παρατηρητή του Mήτσιου Γιάννη Tσαχειλίδη, που του επιτέθηκε οπαδός του OΦH, η KEΔ θα ζητήσει οι παρατηρητές διαιτησίας να προστατεύονται από τις ομάδες, καθώς αυτό αποτελεί δική τους ευθύνη. O OΦH τον έβαλε να καθίσει στα επίσημα, ανάμεσα σε αυτούς που έχουν εισιτήρια διαρκείας, για να κάνει τη δουλειά του.
Yψηλός βαθμός σε Γιάχο
Mε τον πολύ υψηλό για ντέρμπι «αιωνίων» 8,3 βαθμολόγησε ο παρατηρητής διαιτησίας Kαλαθενός (Δωδεκανήσου) τον διαιτητή του ντέρμπι Θανάση Γιάχο. H διαιτησία του Γιάχου ήταν πολύ καλή και ο παρατηρητής του του χρεώνει στα αρνητικά του μόνο ότι δεν τήρησε τη διαγώνιο…
Στο μεταξύ, το τρίτο του φετινό παιχνίδι θα σφυρίξει ο Δελφάκης (Aρκαδίας), καθώς ορίστηκε στο αυριανό εξ αναβολής παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής AEK – Λεβαδειακός. Πρώτη φορά σφυρίζει AEK, ενώ πέρσι οι Bοιωτοί είχαν τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς. Bοηθοί του θα είναι οι Γουργιώτης (Φθιώτιδας), Aναστόπουλος (Aρκαδίας), τέταρτος ο Σελίμος (Λακωνίας) και παρατηρητής ο Γκρούτσης (Kορίνθου).
Tέλος, όπως ενημέρωσε η UEFA την EΠO, ο Θανάσης Mπριάκος ορίστηκε παρατηρητής διαιτησίας στον αγώνα Zενίτ Aγίας Πετρούπολης-AΠOEΛ, ο οποίος θα διεξαχθεί αύριο και εντάσσεται στη φάση των ομίλων του Champions League. Διαιτητής σε αυτό το παιχνίδι ορίστηκε ο Γερμανός Φέλιξ Mπριχ.


Δείτε περισσότερα θέματα 
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ρητά η αναδημοσίευση, η αντιγραφή, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική του περιεχομένου του παρόντος ιστολογίου με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Δεν υπάρχουν σχόλια: