ΣΙΝΕ

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Super League: Πανιώνιος – ΟΦΗ 1-3 (video)

Σπουδαίο διπλό με 1-3 πήρε ο ΟΦΗ στη Νέα Σμύρνη με αντίπαλο τον Πανιώνιο για την 9η αγωνιστική στη Super League. O Sisic πέτυχε δύο τέρματα για την ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου στο 26΄ και το 80΄, ένα ο Μάντζιος (36΄), ενώ για τον Ιστορικό είχε μειώσει σε 2-1 ο Kuqi στο 66΄.
Μετά από τα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά, οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά ο ΟΦΗ ήταν αυτός που
προηγήθηκε, με κεφαλιά του Sisic στο 26΄. Δέκα λεπτά αργότερα, μάλιστα, ο Μάντζιος αιφνιδίασε τον Ελευθερόπουλο και με σουτ έκανε το 0-2. Οι «κυανέρυθροι» έψαξαν το γκολ που θα τους επέτρεπε να επιστρέψουν στο παιχνίδι και το πέτυχαν στο 66΄ με τον Kuqi. Το παιχνίδι πήρε «φωτιά», με τους ποδοσφαιριστές του Λεμονή να πιέζουν για την ισοφάριση. Ωστόσο, ο Sisic με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 80΄, μετά από πάσα του Μάντζιου, «κλείδωσε» τη νίκη για τους Κρητικούς, διαμορφώνοντας το τελικό 1-3.
Σκόρερ: 66΄ Kuqi / 26΄, 80΄ Sisic, 36΄ Μάντζιος
Συνθέσεις:
Πανιώνιος: Ελευθερόπουλος, Kvikrvelia, Πετκάκης (46΄ Αυλωνίτης), Σιόβας, Cocalic, Schembri, Γουνδουλάκης (79΄ Κολοβός), Kumordzi, Σάμαρης, Kuqi, Milovanovic (46΄ Ρόκας)
ΟΦΗ: Carroll, Γαλανόπουλος, Ταυλαρίδης, Γεωργίου, Bulut, Kalajdzic (83΄ Veron), Jordi Lopez, Choumbinho (73΄ Ρόβας), Sisic, Jorge Lopez (77΄ Katai), Μάντζιος.

Τα γκολ από το Πανιώνιος – ΟΦΗ 1-3 (video)

Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: