ΣΙΝΕ

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Super League: ΟΦΗ-Λεβαδειακός 0-1 (video)

Ο ΟΦΗ έχασε πέναλτι, ο Βασιλείου νίκησε τον Κάρολ στο 89' και ο Λεβαδειακός έφυγε από το "Γεντί Κουλέ" με νίκη 1-0 και 3 βαθμούς, σε εξ αναβολής αγώνα της Super League.
Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου ανέβηκε στην 14η θέση της κατάταξης, με 4 ματς λιγότερα από τον 13ο (με 10 βαθμούς) ΠΑΣ Γιάννινα.
Με τον ΟΦΗ να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς ωστόσο να είναι σε θέση να δημιουργήσει την κλασική ευκαιρία, κύλησε το νευρικό (με 5 κίτρινες κάρτες) 1ο ημίχρονο.
Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και στο 2ο ημίχρονο και στο 58' απέκτησαν το δικαίωμα να βρεθούν μπροστά στο σκορ, με υπόδειξη του...
βοηθού. Από την κάθετη πάσα του Σίσιτς στον Καπάνταη, ο τελευταίος έπεσε στο έδαφος μετά την κόντρα με τον Τομάς. Ο διαιτητής Τριτσώνης αρχικά δεν έδειξε τίποτα, όμως δευτερόλεπτα αργότερα καταλόγισε την εσχάτη των ποινών, μετά την υπόδειξη. Ο Κάλαϊτζιτς εκτέλεσε το πέναλτι, όμως ο Κυριακίδης έπεσε σωστά στη γωνία και απέκρουσε, διατηρώντας το μηδέν για την εστία του.
Ο μόνιμος σκόρερ φέτος για τον Λεβαδειακό, Στέλιος Βασιλείου, σημείωσε το "χρυσό" γκολ για την ομάδα του. Στο 89', από λάθος του Μπούρμπου, ο Κουτσόπουλος βρήκε τον Βασιλείου κι εκείνος νίκησε με πλασέ στην κίνηση τον Κάρολ, δίνοντας το "τρίποντο" (2ο φετινό) στην ομάδα της Βοιωτίας. Αυτό ήταν το 4ο γκολ του Βασιλείου, από τα 5 συνολικά που έχει έως τώρα στο πρωτάθλημα η ομάδα της Λειβαδιάς.
Οι συνθέσεις
ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Κάρολ, Βερόν, Γαλανόπουλος, Ταυλαρίδης, Μπουλούτ, Ουκάρ (46` Σουμπίνιο), Καλάιτζιτς, Καπάνταης (68` Μάντζιος), Γεωργίου, Σίσιτς, Χόρχε Λόπεθ (77` Μπούρμπος)
Λεβαδειακός (Παράσχος): Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Κουτσόπουλος, Τομάς, Λισγάρας, Ζησόπουλος, Μελισσάς, Κοιλιάρας (83` Γκριμπτς), Βασιλείου (90` Μαχαίρας), Ζουρούδης (70` Πόποβιτς), Κόρμπος

Δεν υπάρχουν σχόλια: