ΣΙΝΕ

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Superleague: ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός 1-0 (video)

Την πρώτη του νίκη μετά από τέσσερις μήνες πανηγύρισε ο ΠΑΣ Γιάννινα στους “Ζωσιμάδες” κόντρα στον Παναιτωλικό με 1-0 στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Superleague και πήρε βαθμολογική ανάσα.

Το γκολ της νίκης πέτυχε ο Emiliano Vila στο 71′, όταν εκμεταλλεύτηκε αδράνεια της άμυνας του Παναιτωλικού και ενώ είχε προηγηθεί απευθείας εκτέλεση φάουλ του De Vincenti με τη μπάλα να χτυπά αρχικά στο τείχος και στη συνέχεια στο οριζόντιο δοκάρι.
Το ματς δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας. Στο πρώτο μέρος δεν υπήρχαν φάσεις με εξαίρεση ένα σουτ του Γεωργίου που απέκρουσε ο Cennamo. Στο 55′ ο Παναιτωλικός έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Σιόντη με δεύτερη κίτρινη κάρτα, γεγονός που έκανε ακόμη χειρότερο το κακό παιχνίδι της ομάδας του Μπάμπη Τεννέ.
Γκολ: Vila 71′
Οι συνθέσεις:
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Κηπουρός, Κώτσιος, Πάντος, Ζαραδούκας (69′ Μιχαήλ), Πατσατζόγλου, Scadorvelli, De Vincenti, Lila, Σκούφαλης (90+3 Ντάσιος), Γεωργίου, Bakayoko (46′ Vila).
Παναιτωλικός: Cennamo, Παλαιολόγος, Γκόλιας, Dolezaj, Edjenguele, Μητρόπουλος, Σιόντης, Rocha (78′ Boumal), Onwuatchi (67′ Μumin), Θεοδωρίδης (55′ Χαριστέας), Camara.
Δείτε το video με τα highlights του αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός 1-0

sportena

Δεν υπάρχουν σχόλια: