ΣΙΝΕ

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Βαλβέρδε για την Μπαρτσελόνα

Βαλβέρδε για την ΜπαρτσελόναΜε αναφορές του ισπανικού Τύπου το όνομα του Ερνέστο Βαλβέρδε επανέρχεται δυναμικά στη κούρσα διαδοχής του Γκουαρντιόλα στην Μπαρτσελόνα για τη επόμενη σεζόν. Τονίζεται ότι ο προπονητής του Ολυμπιακού αποτελεί διακαή πόθο του προέδρου της πρωταθλήτριας Ευρώπης Σάντρο Ροσέλ.
Το όνομα του Ερνέστο Βαλβέρδε, σύμφωνα με το gazzetta.gr, επανέρχεται μετά από καιρό στο προσκήνιο για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα! Με βάση δημοσίευμα του « terra.es» και πληροφορίες που επικαλείται η συγκεκριμένη ιστοσελίδα ο προπονητής του Ολυμπιακού αποτελεί τον διακή πόθο του προέδρου των πρωταθλητών Ευρώπης Σάντρο Ροσέλ!
Μάλιστα το ρεπορτάζ των Ίβηρων αναφέρει χαρακτηριστικά ότι στα θετικά της περίπτωσης του Βαλβέρδε συγκαταλέγεται το νεαρό της ηλικίας του και το γεγονός ότι το αγωνιστικό του στυλ ταιριάζει απόλυτα μ’ αυτό που έχει περάσει στην ομάδα ο Πεπ Γκουαρντιόλα.
Παράλληλα και σύμφωνα πάντα με του «terra» ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» διαθέτει μεγάλη εμπειρία τόσο από την «Primera Division», όσο και από την Ευρώπη, αφού αποτελεί τον μοναδικό Ισπανό, που έχει κατορθώσει να κατακτήσει το πρωτάθλημα σε ξένη χώρα.
Στην ίδια λίστα οι Ισπανοί περιλαμβάνουν τον νυν τεχνικό της Ρόμα, Λουίς Ενρίκε, ο οποίος μεταπήδησε στους «τζιαλορόσι» από τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα, αλλά και τους Οσκαρ Γκαρθία και Καρίρ Θουμπιθαρέτα, νυν προπονητή της Χιρόνα.
Παράλληλα, η διοίκηση των πρωταθλητών Ευρώπης φέρεται να έχει καταρτίσει ακόμη μια λίστα που αποτελείται από ξένους προπονητές, που κουβαλούν την ίδια αγωνιστική φιλοσοφία με τον Πεπ Γκουαρντιόλα. Σ’ αυτή τη δεύτερη λίστα, πρώτο όνομα φέρεται να είναι ο Αρσέν Βενγκέρ, ενώ ακολουθούν οι Μαρσέλο Μπιέλσα και Γιόακιμ Λεβ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: