Δυο Έλληνες ένωσαν τις δυνάμεις για να φτιάξουν την πρώτη ελληνική μπίρα από μανιτάρια. Ο λόγος για τον Λευτέρη Λαχουβάρη και τον Θανάση Μαστρογιάννη.
Μάλιστα από πέρσι το καλοκαίρι έχουν διαθέσει σε καταστήματα γκουρμέ, σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα περί τις 3.500 φιάλες της μπίρας «Shiitake Mushroom Beer», όπως είναι η εμπορική της ονομασία, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται συζητήσεις για διάθεση του προϊόντος και σε άλλα καταστήματα τροφίμων της ελληνικής πρωτεύουσας.
Μάλιστα από πέρσι το καλοκαίρι έχουν διαθέσει σε καταστήματα γκουρμέ, σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα περί τις 3.500 φιάλες της μπίρας «Shiitake Mushroom Beer», όπως είναι η εμπορική της ονομασία, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται συζητήσεις για διάθεση του προϊόντος και σε άλλα καταστήματα τροφίμων της ελληνικής πρωτεύουσας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου