ΣΙΝΕ

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Πατρίσια Φιλντ: "Είμαι gay, δεν είναι τίποτα σπουδαίο". (VIDEO)

Η Πατρίσια Φιλντ βρέθηκε στην Ελλάδα για να γιορτάσει με τους φίλους της τα γενέθλιά της. Πέρασε λοιπόν μια βόλτα και από το «Βράδυ» του Π. Κωστόπουλου και αποκάλυψε πτυχές τις προσωπικής της ζωής που δεν ήταν γνωστές σε πολλούς.
«Δεν μου κόστισε το γεγονός ότι παραδέχθηκα πως είμαι gay.
Δεν διαφημίζω ότι είμαι gay. Έχω τη ζωή μου. Δεν δημοσιοποιώ τα πάντα… αλλά δεν ντρέπομαι. Έτσι είμαι και δεν είναι κάτι σπουδαίο», είπε η γνωστή σχεδιάστρια, ενώ όταν ο Πέτρος Κωστόπουλος τη ρώτησε αν από την αρχή της άρεσαν οι γυναίκες, εκείνη είπε:
«Είχα αγόρια, όμως εγώ πάντα στη ζωή μου είχα θείες, γιαγιά, μαμά. Έμαθα να εμπιστεύομαι τις γυναίκες. Αισθάνομαι άνετα μαζί τους, αλλά δεν είναι ότι δεν μου αρέσουν οι άνδρες», είπε...
Μάλιστα όταν ο παρουσιαστής της είπε: «Κι εμείς οι άνδρες καλοί είμαστε», εκείνη του απάντησε:
«Ναι, εσύ καλός είσαι».
Η Πατρίσια μίλησε επίσης για την πολύ καλή της φίλη Άννα Βίσση, αποκαλύπτοντας ότι τη γνώρισε σε μια συναυλία της, αφού ήταν τρελή φαν της, αλλά και για τον κολλητό της Φ. Σεργουλόπουλο, τον οποίο γνώρισε στη Νέα Υόρκη πριν από 12 χρόνια.
Όσο για το Όσκαρ που παρά τρίχα δεν κέρδισε;
«Το Όσκαρ δεν ήταν το τέλος της ζωής μου. Ήταν μια ωραία εμπειρία και όλοι οι φίλοι μου ήταν εκεί και κάναμε ένα μεγάλο πάρτι. Δεν κέρδισα, αλλά αυτή που κέρδισε είναι πραγματικά καλή και η μοναδική fashiondesigner που παραδέχομαι», είπε.

Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: