ΣΙΝΕ

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Oι Anonymous χτύπησαν εταιρίας κατασκευής δακρυγόνων (video)

Στόχος της οργάνωσης χακτιβιστών έγινε η εταιρία "Compined Systems" η οποία εδρεύει στην Πενσυλβάνια.Η εταιρεία με έδρα τηνΤζέιμσταουν της Πενσυλβάνια των ΗΠΑ, κατασκευάζει και προμηθεύει δακρυγόνα παγκοσμίως.
Μεταξύ των πελατών της είναι και η Αίγυπτος, στην οποία, σύμφωνα με τους κυβερνοπειρατές, έχασαν τη ζωή τους δεκάδες από τη χρήση τοξικών δακρυγόνων.Μάλιστα, γίνεται αναφορά στη "Διεθνή Αμνηστία", η οποία αποκάλυψε ότι η αμερικανική εταιρεία προμήθευσε τον τελευταίο χρόνο τις αρχές της Αιγύπτου με 46 τόνους δακρυγόνα και χημικές ουσίες, οι οποίοι χρησιμοποιούνται κατά των εξεγερμένων κατοίκων της χώρας του Νείλου.
Η οργάνωση "Anonymous" κατάφεραν να αποσπάσουν αρχεία της εταιρεία με λίστες πελατών, καθώς και στελεχών, τα οποία και δημοσίευσαν στο διαδίκτυο.
Οι "Ανώνυμοι" κατηγορούν την εταιρεία ότι διοχετεύει "τρελά χημικά όπλα σε στρατιωτικές και αστυνομικές μονάδες σε όλο τον κόσμο".Μεταξύ των θυμάτων ήταν και οι αγανακτισμένοι πολίτες των ΗΠΑ, οι οποίοι έγιναν στόχοι εκτεταμένης χρήσης δακρυγόνων και χημικών αερίων της εταιρίας "Combined Systems".
Δείτε το βίντεο που ανάρτησαν στην ιστοσελίδα της "Compined Systems", στις 7:35 (ώρα Ελλάδας) το πρωί της Τρίτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: