ΣΙΝΕ

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Η συγκίνηση του Λευτέρη Πανταζή από το video clip της κόρης του

Προ απροόπτου έφερε τον Λευτέρη Πανταζή η κόρη του Κωνσταντίνα, όταν πρόσφατα τον κάλεσε να ακούσει το πρώτο της τραγούδι σε αγγλικό στίχο και μουσική του γνωστού συνθέτη Νίκου Τερζή.
Κάτι που αγνοούσε παντελώς ο δημοφιλής τραγουδιστής.

Μέχρι χθες ο Λε-Πα δεν ήξερε ότι η Κωνσταντίνα θέλει να κάνει καριέρα στο τραγούδι, αφού είχε στραμμένη την προσοχή της αποκλειστικά στις θεατρικές της σπουδές. Ως γνωστόν η κόρη του Λε-Πα φοιτά σε μεγάλη Δραματική Σχολή στο Μαϊάμι.
«Δεν το ήξερα ότι τραγουδάει. Τουλάχιστον μπροστά μου δεν το είχε κάνει ποτέ» σχολίασε ο Λευτέρης Πανταζής στην «Espresso».
«Το μήλο κάτω από τη μηλιά» κατά πως λέει ο λαός και η κόρη του δημοφιλή τραγουδιστή εντυπωσίασε με τις φωνητικές της ικανότητες στο τραγούδι «Feel the music», γεγονός που προκάλεσε μεγάλη συγκίνηση στους γονείς της.
«Μας κάλεσε στο στούντιο με τη μητέρα της, τη Ζώζα Μεταξά, και όταν ακούσαμε το τραγούδι και είδαμε το video clip κλάψαμε από τη συγκίνηση. Νομίζω ότι έχει πολύ γλυκιά φωνούλα» δήλωσε στην «Espresso» ο Λε-Πα σαν άλλος χαζομπαμπάς, ο οποίος προβλέποντας το καλλιτεχνικό μέλλον της κόρης του έχει να πει:
«Δεν ξέρω αν θα διαπρέψει ή όχι στον χώρο του τραγουδιού. Εκείνο όμως, που ξέρω είναι ότι επειδή είναι ηθοποιός και σκηνοθέτης, το τραγούδι θα τη βοηθήσει πολύ. Ηδη αυτή την περίοδο κάνει υπερεντατικές πρόβες για ένα μιούζικαλ που θα ανεβεί στο Μαϊάμι και στο οποίο επί σκηνής παίζει και τραγουδάει».
Και βέβαια σαν καλός γονιός δεν παραλείπει να συμβουλεύει τη μοναχοκόρη του για το τι πρέπει να κάνει, αν θέλει να επιβιώσει στον δρόμο που διάλεξε, υπογραμμίζοντας πόσο δύσκολος είναι…
«Δεν σταματάω να της λέω ότι οτιδήποτε κάνει στη ζωή της να προσέχει, να το μελετάει και να το κάνει επαγγελμματικά από τη στιγμή που το αγαπάει κιόλας. Και επειδή βρίσκεται στη χώρα της ευκαιρίας, που έχει πάει για σπουδές, να έχει υπόψη της ότι χιλιάδες κόσμος περιμένει στην ουρά να κάνει καριέρα. Και επειδή έχει μπει για τα καλά στον χώρο της showbiz, να προσπαθεί να κάνει με αγάπη αυτό που επέλεξε και πάνω από όλα να είναι άνθρωπος για να την αγαπάει ο κόσμος και το κυριότερο να προσέχει τις γνωριμίες της. Αυτά είναι τα όπλα της για να προχωρήσει στη δουλειά της και στη ζωή της».
Espressonews

Δεν υπάρχουν σχόλια: