ΣΙΝΕ

Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ του δράστη της Τουλούζης!!!

”Λυπάμαι που δεν πρόλαβα να σκοτώσω περισσότερα παιδιά”
Σοκαριστικές δηλώσεις έκανε ο δράστης της Τουλούζης, κατά την διάρκεια συνομιλιών του με τους αστυνομικούς που προσπαθούσαν να τον πείσουν να παραδοθεί.
Συγκεκριμένα ο Μοχάμεντ Μεράχ είπε ότι για το μόνο που λυπάται είναι που δεν πρόλαβε "την έναρξη της σχολικής χρονιάς στο εβραϊκό σχολείο" για να σκοτώσει περισσότερα παιδιά, αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Le Journal de Dimanche.

Οι αστυνομικοί αναφέρουν επίσης, πως σύμφωνα με όσα τους είπε ο δράστης, ένιωσε απέραντη ευχαρίστηση όταν πυροβόλησε και σκότωσε εν ψυχρώ τα τρία παιδιά και τον δάσκαλο του εβραϊκού σχολείου και τους τρεις στρατιώτες στην Τουλούζη και το Μοντομπάν.
Ο Μεράχ είπε στους αστυνομικούς ότι είχε εκπαιδευτεί από την Αλ-Κάιντα στη διάρκεια παραμονής του στο Πακιστάν και το Αφγανιστάν και ότι ενήργησε με εντολές του τρομοκρατικού δικτύου. Διευκρίνισε ότι δεν συμμετείχε σε ομαδική εκπαίδευση σε στρατόπεδα και ότι η εκπαίδευσή του ήταν ατομική.
Ο Μεράχ επεχείρησε να αφήσει έξω από την υπόθεση τον αδελφό του Αμπντελκαντές Μεράχ, 29 ετών, ο οποίος πιστεύεται ότι εμπλέκεται περισσότερο από τον δράστη στο ριζοσπαστικό ισλάμ και ο οποίος είναι σήμερα στο επίκεντρο της έρευνας.
Από το γραφείο του εισαγγελέα του Παρισιού ανακοινώθηκε σήμερα ότι ο Αμπντελκαντέρ Μεράχ θα παραμείνει προφυλακισμένος όσο θα ανακρίνεται για πιθανή συνέργεια στα εγκλήματα και ως ύποπτος για συνωμοσία με στόχο την προετοιμασία τρομοκρατικών ενεργειών.
lay-out.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις