ΣΙΝΕ

Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Formula 1: Πρώτος ο Alonso στη Μαλαισία

Έπειτα από ένα συναρπαστικό αγώνα, που συνοδεύτηκε από βροχή, ο Fernando Alonso πήρε μία ανέλπιστη νίκη για τη Ferrari στη Μαλαισία, στο δεύτερο κατά σειρά grand prix για φέτος. Στο δεύτερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο εντυπωσιακός Sergio Perez, ενώ την πρώτη τριάδα συμπλήρωσε ο Lewis Hamilton.

Λίγα λεπτά πριν από την εκκίνηση, η βροχή ξεκίνησε να πέφτει στην πίστα της Sepang, ελαφριά στην αρχή, αλλά στη συνέχεια δυνάμωσε, με αποτέλεσμα στον 8ο, μόλις, γύρο να βγει η κόκκινη σημαία και ο αγώνας να διακοπεί προσωρινά. Η εξέλιξη αυτή έφερε τα πάνω κάτω στην κατάταξη, καθώς με την επανεκκίνηση του αγώνα και την είσοδο των μονοθεσίων στα pit για αλλαγή ελαστικών, ο αγώνας πήρε μια άγρια τροπή.
Έπειτα λοιπόν από έναν γεμάτο ενδιαφέρον αγώνα, ο Mark Webber τερμάτισε στην 4η θέση και ακολούθησαν οι Kimi Rakkonen, Bruno Senna, Paul di Resta, Jean-Eric Vergne, Nico Hulkenberg και Michael Schumacher, ο οποίος βρέθηκε στη 10η θέση 2 γύρους πριν από το τέλος, όταν ο Pastor Maldonado εγκατέλειψε από κινητήρα. Ο Sebastian Vettel εφτά γύρους πριν τη λήξη του αγώνα, είχε επαφή με την HRT του Karthikeyan, με αποτέλεσμα να καταστραφεί το πίσω ελαστικό του και να επισκεφθεί τα pit. Έτσι τερμάτισε στην 11η θέση.
sportena

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις