ΣΙΝΕ

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Εισιτήρια τέλος για το ΑΠΟΕΛ – Real Madrid

Με ανακοίνωσή της η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ αναφέρει ότι ήταν ανθρωπίνως αδύνατο να ικανοποιηθεί η ζήτηση για τα εισιτήρια του αγώνα με τη Real Madrid και σημειώνεται ότι από πλευράς εταιρείας καταβλήθηκε κάθε δυνατή προσπάθεια για να διαχειριστεί η κατάσταση.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ζήτηση εισιτηρίων για τον αγώνα ΑΠΟΕλ – Ρεάλ Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League ήταν πρωτόγνωρη και δυστυχώς ήταν ανθρωπίνως αδύνατον να ικανοποιηθεί δεδομένης της χωρητικότητας του σταδίου ΓΣΠ, αλλά και των συμβατικών υποχρεώσεων έναντι της διοργανώτριας αρχής UEFA, αλλά και της φιλοξενούμενης ομάδας.
Λυπούμαστε ειλικρινά γιατί χιλιάδες φίλοι του ΑΠΟΕΛ δεν θα μπορέσουν να βρεθούν την Τρίτη το βράδυ στο γήπεδο να παρακολουθήσουν τον ιστορικό αυτό αγώνα. Λυπούμαστε επίσης για την ταλαιπωρία την οποία υπέστησαν χιλιάδες φίλοι της ομάδας μας σήμερα, αλλά και τις προηγούμενες μέρες στην προσπάθεια τους να εξασφαλίσουν εισιτήριο.
Από πλευράς της εταιρείας ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο Λτδ., καταβλήθηκε κάθε δυνατή προσπάθεια να διαχειριστούμε αυτή την άνευ προηγουμένου ζήτηση. Κατανοούμε πλήρως τα αισθήματα πικρίας και δυσαρέσκειας που μπορεί να έχουν προκληθεί, αλλά δυστυχώς μόνο εάν η χωρητικότητα του ΓΣΠ ήταν η διπλάσια θα μπορούσαν να ικανοποιηθούν όλοι οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα.
\sportena\

Δεν υπάρχουν σχόλια: