ΣΙΝΕ

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Superleague: Κέρκυρα – ΠΑΟΚ 0-4 (video)

Στο γήπεδο της Κέρκυρας ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις νίκες, καθώς επικράτησε με 0-4 της τοπικής ομάδας και έφτασε τους46 βαθμούς, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Superleague.
Ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ στο 15’ με ένα καταπληκτικό γκολ του Pablo Garcia με απευθείας εκτέλεση κόρνερ και στο φινάλε του πρώτου μέρους ο Αθανασιάδης με σουτ στην κίνηση έκανε το 0-2, μετά από ασίστ του Lazar.

Το 0-3 έγινε στο 54΄με σουτ του Lazar, που αναμφίβολα ήταν ο κορυφαίος του ΠΑΟΚ και δέκα λεπτά αργότερα ο Ρουμάνος διπλασίασε τα τέρματά του διαμορφώνοντας το 0-4.
Στα αξιοσημείωτα του αγώνα είναι ότι ο προπονητής του ΠΑΟΚ Laszlo Boloni αποβλήθηκε κατά την ανάπαυλα και παρακολούθησε το δεύτερο μέρος από τη σουίτα των επισήμων.
Γκολ: Garcia 15’, Αθανασιάδης 45’, Lazar 54’
Οι συνθέσεις:
Κέρκυρα: Galinovic, Κοντοδήμος, Gustavo (Ηλιάδης 43’), Wenzel (Βενέτης 22’), Majstorovic, Erithe, Γραμμόζης, Ιωάννου (Μπάρκογλου 71′), Καλαντζής, Καραλής, Martin.
ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Σταφυλίδης, Sznauchner, Μαλεζάς, Cirillo (Μπαλάφας 77′), Garcia, Lazar (Τσουκαλάς 70’), Γιάννου, Lino, Σαλπιγγίδης (Γεωργιάδης 70’), Αθανασιάδης.
Δείτε το video με τα γκολ και τα highlights του αγώνα Κέρκυρα – ΠΑΟΚ 0-4


sportena

Δεν υπάρχουν σχόλια: