ΣΙΝΕ

Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Superleague: Ολυμπιακός – Άρης 3-0 (video)

Χωρίς να αντιμετωπίσει προβλήματα απέναντι στον Άρη, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-0 στο Καραϊσκάκη και παραμένει μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας μετά την 24η αγωνιστική της Superleague.
Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε εξαιρετικά τον αγώνα, πίεσε την εστία του Άρη και αυτή η πίεση καρποφόρησε στο 18’, όταν από σέντρα του Ibagasa ο Marcano με κεφαλιά έκανε το 1-0.
Στο 23’ από πλασέ του Mirallas η μπάλα σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Σηφάκη και στο 45’ από λάθος του Λαζαρίδη ο Abdoun έγινε κάτοχος της μπάλας και ανατράπηκε εντός περιοχής από τον Σηφάκη. Ο τερματοφύλακας του Άρη αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα και ο Χολέμπας εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι κάνοντας το 2-0.
Στο δεύτερο μέρος, ο Άρης αν και αγωνιζόταν με δέκα παίκτες είχε καλύτερη εικόνα και πίεσε την εστία του Ολυμπιακού με τους Γιαννιώτα και Sankare, όμως εκείνοι που σκόραραν ήταν και πάλι οι ερυθρόλευκοι στο 69’, με πλασέ του Mirallas μετά από ασίστ του Makoun.
Ο Άρης διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι σε ανατροπή του Γιαννιώτα από τον Marcano στις καθυστερήσεις.
Γκολ: Marcano 18’, Χολέμπας (πεν.) 45+3’, Mirallas 69’
Οι συνθέσεις:
Ολυμπιακός: Megyeri, Marcano, Χολέμπας, Mellberg, Τοροσίδης (Φετφατζίδης 80’), Modesto, Makoun, Ibagasa (Μανιάτης 62’), Abdoun, Mirallas (Kazim Richards 72’), Diogo.
Άρης: Σηφάκης, Τσουκάνης, Sankare, Λαζαρίδης, Neto, Πρίττας (Κατίδης 73’), Παπαζαχαρίας, Acosta (Γιαννιώτας 46’), Soltani, Καπετάνος, Castillo (Βελλίδης 45’).
Δείτε το video με τα γκολ και τα highlights του αγώνα Ολυμπιακός – Άρης 3-0

Δεν υπάρχουν σχόλια: