ΣΙΝΕ

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Δείτε τι σκέφτηκε για να κάνει τον φίλο της να ζηλέψει! (video)

Θριαμβεύουν στο διαδίκτυο χάρη στην «τρέλα» τους και κρατούν τον έρωτα τους ζωντανό! Οι 29χρονοι Τζιν και η Τζες τα τελευταία πέντε χρόνια κάνουν ανελλιπώς… φάρσες ο ένας στον άλλον και τις ανεβάζουν στο youtube. Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα κατάφεραν να έχουν εκατομμύρια θαυμαστές!

Όλα ξεκίνησαν τον Οκτώβριο του 2005, όταν ο Τζιν έβαλε με ύπουλο τρόπο την Τζες να φάει σκέτη κανέλα με αποτέλεσμα να καεί, να πάθει πανικό και να αντιδράσει σαν τρελή! Στην συνέχεια ο φίλος της ανέβασε την φάρσα στο διαδίκτυο και μέσα σε λίγες εβδομάδες είχε αποκτήσει φανατικό κοινό.
Το γεγονός προκάλεσε εκνευρισμό στην Τζες, η οποία αποφάσισε να εκδικηθεί!!!
Δεν ήθελε και πολύ. Μέσα σε ένα χρόνο είχαν ήδη φτιάξει δικό τους κανάλι στο youtube, το οποίο τώρα απαριθμεί εκατομμύριων θεατών, ενώ οι ίδιοι συνεχίζουν τις φάρσες, αφού όπως λένε «με αυτόν τον τρόπο κρατάμε την σχέση μας ζωντανή. Δεν βαριόμαστε ποτέ».
Η πιο επιτυχημένη φάρσα πάντως ανήκει στην Τζες. Ήταν όταν τον έκανε να πιστεύει ότι τον «κερατώνει»! Για μέρες του έδειχνε «σημάδια», μέχρι που την έπιασε στο κρεβάτι με έναν… πλαστικό κούκλο!
Δείτε αντιδράσεις...

Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: