Η Ιταλία είναι μια πόλη που της αρέσουν οι προκλήσεις! Ειδικότερα όταν πρόκειται για εστίαση ή ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, οι γείτονές μας παρουσιάζουν κάθε φορά καινοτόμα concepts που προσφέρουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.
Αν προσθέσουμε τώρα και το μεσογειακό ταμπεραμέντο της χώρας αλλά και τη φυσική ομορφιά του ιταλικού νότου, τότε ένα όνομα συγκεντρώνει την προσοχή μας: «Grotta Palazzese», το οποίο καλούμαστε να ξεχωρίσουμε χωρίς δεύτερη κουβέντα.
Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο εστιατόριο που εδρεύει μέσα σε σπηλιά, στην πόλη Polignano a Mare της νότιας Ιταλίας. Για την ακρίβεια είναι το πρωτότυπο restaurant του ομώνυμου ξενοδοχείου το οποίο δημιουργήθηκε στην εσοχή των βράχων.
Τα τραπέζια βρίσκονται ακριβώς πάνω στο γκρεμό, ενώ η θέα από τις καμάρες και τα ανοίγματα προς τη θάλασσα είναι μαγευτική. Οι επισκέπτες χρειάζεται να κάνουν κράτηση αρκετούς μήνες νωρίτερα αλλά το αποτέλεσμα αξίζει της μικρής αναμονής!
«Η ιδέα να γευματίζεις μέσα σε μια σπηλιά, ακούγοντας τους παφλασμούς αλλά και τα κύματα να σπάνε στα βράχια ήταν εξ αρχής εντυπωσιακή. Η δυσκολία ήταν στην υλοποίηση. Όμως καταφέραμε εν τέλει να δώσουμε στον κόσμο αυτή τη μοναδική ευκαιρία…» λέει ο υπεύθυνος του εστιατορίου.
Αν προσθέσουμε τώρα και το μεσογειακό ταμπεραμέντο της χώρας αλλά και τη φυσική ομορφιά του ιταλικού νότου, τότε ένα όνομα συγκεντρώνει την προσοχή μας: «Grotta Palazzese», το οποίο καλούμαστε να ξεχωρίσουμε χωρίς δεύτερη κουβέντα.
Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο εστιατόριο που εδρεύει μέσα σε σπηλιά, στην πόλη Polignano a Mare της νότιας Ιταλίας. Για την ακρίβεια είναι το πρωτότυπο restaurant του ομώνυμου ξενοδοχείου το οποίο δημιουργήθηκε στην εσοχή των βράχων.
Τα τραπέζια βρίσκονται ακριβώς πάνω στο γκρεμό, ενώ η θέα από τις καμάρες και τα ανοίγματα προς τη θάλασσα είναι μαγευτική. Οι επισκέπτες χρειάζεται να κάνουν κράτηση αρκετούς μήνες νωρίτερα αλλά το αποτέλεσμα αξίζει της μικρής αναμονής!
«Η ιδέα να γευματίζεις μέσα σε μια σπηλιά, ακούγοντας τους παφλασμούς αλλά και τα κύματα να σπάνε στα βράχια ήταν εξ αρχής εντυπωσιακή. Η δυσκολία ήταν στην υλοποίηση. Όμως καταφέραμε εν τέλει να δώσουμε στον κόσμο αυτή τη μοναδική ευκαιρία…» λέει ο υπεύθυνος του εστιατορίου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου