ΣΙΝΕ

Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ, Πολυχρόνης Βεζυρίδης βρέθηκε θετικός σε κοκαϊνη

Νέο σκάνδαλο ντόπινγκ συγκλονίζει το πολύπαθο Ελληνικό ποδόσφαιρο και ειδικά την ομάδα του ΟΦΗ αφού ο τερματοφύλακας της Κρητικής ομάδας Πολυχρόνης Βεζυρίδης μετά από έλεγχο που έγινε στα ούρα του βρέθηκε θετικός σε κοκαϊνη.
Τα αποτελέσματα προέκυψαν θετικά και από το δεύτερο δείγμα ούρων που έδωσε ο γκολκίπερ του ΟΦΗ μετά την αναμέτρηση για το πρωτάθλημα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ στις 26/2/2012.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας: «Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία την ΠΑΕ ΟΦΗ και τον ποδοσφαιριστή της Πολυχρόνη Βεζυρίδη διότι: σε έλεγχο ντόπινγκ (λήψη δειγμάτων ούρων) που σας έγινε στις 26-2-2012 κατά την διάρκεια του αγώνα Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ μεταξύ των ομάδων ΑΕΚ - ΟΦΗ, από την εργαστηριακή ανάλυση προέκυψε αντικανονικό αναλυτικό αποτέλεσμα για το Β΄ δείγμα, στο οποίο ανιχνεύθηκε η ουσία κοκαΐνη, το οποίο, θεωρείται οριστικό.
Ητοι για παράβαση του άρθρου 24 του Π.Κ. της ΕΠΟ σε συνδυασμό με την Κοινή Υπουργική Απόφαση 34912/11 και την Απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού 3956/12 και των σχετικών διατάξεων του Κεφαλαίου ΙΙ του Κανονισμού Ελέγχου Φαρμακοδιέγερσης στις Διοργανώσεις και εκτός των Διοργανώσεων της FIFA».
Υπενθυμίζεται σε περίπτωση που πιαστεί ντοπέ ποδοσφαιριστής τιμωρείται ο ίδιος, ενώ η ομάδα του δεν έχει επιπτώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: