ΣΙΝΕ

Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Super League: Παναθηναϊκός – Πανιώνιος 3-0 (video)

Στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 3-0 τον Πανιώνιο για την 28η αγωνιστική της Super League και έφτασε στους 60 βαθμούς.
Οι «πράσινοι» μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, αλλά έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 11΄ να ανοίξουν το σκορ, όταν ο Κατσουράνης τράνταξε το αντίπαλο δοκάρι.
Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους, πέρα από ένα τετ-α-τετ του Μενδρινού στο 3΄, δεν κατάφεραν να γίνουν ιδιαίτερα απειλητικοί και το πρώτο ημίχρονο έληξε χωρίς πολλές συγκινήσεις από καμία από τις δύο ομάδες.
Ωστόσο, 3΄ μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Χριστοδουλόπουλος έστειλε με πλασέ τη μπάλα στα δίχτυα του Σιδεράκη, ανοίγοντας το σκορ για τον Παναθηναϊκό. Ο Kuqi έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 83΄ και ό,τι δεν έκανε ο Φινλανδός, το έκανε 2΄ αργότερα ο Πετρόπουλος. Ο ίδιος παίκτης σκόραρε εκ νέου στο 88΄, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0 για τον Παναθηναϊκό.
Τα κορυφαία ματς της εβδομάδας ζωντανά στην οθόνη του υπολογιστή σου!
Γκολ: Χριστοδουλόπουλος 48΄, Πετρόπουλος 85΄, 88΄
Οι συνθέσεις:
Παναθηναϊκός (Ferreira): Καπίνο, Μαρίνος (Πετρόπουλος 46΄), Boumsong, Kante, Simao, Βύντρα, Κατσουράνης, Zeca, Cleyton (Rudolf 46΄), Quincy, Χριστοδουλόπουλος (Καραγκούνης 65΄).
Πανιώνιος (Μάντζιος): Σιδεράκης, Pierre, Antunes (Kuqi 68΄), Schembri (Milovanovic 82΄), Omo (Πετκάκης 78΄), Σιόβας, Μενδρινός, Κούρος, Σάμαρης, Kurdi, Dimbala.
Δείτε το video με τα γκολ και τα highlights της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Πανιώνιος:

sportena

Δεν υπάρχουν σχόλια: