ΣΙΝΕ

Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Superleague: Λεβαδειακός – ΠΑΟΚ 4-3 (video


Απίστευτο ματς έγινε στη Λιβαδειά με το Λεβαδειακό να παίρνει τη νίκη επί του ΠΑΟΚ με 4-3 στις καθυστερήσεις, στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής.
Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε στο 21′ με σουτ του Αθανασιάδη, μετά από ασίστ του Lazar. Η απάντηση του Λεβαδειακού ήταν άμεση, αφού δύο λεπτά αργότερα ο Μελισσάς ισοφάρισε μετά από φάση διαρκείας στην εστία του Χαλκιά.

Το 2-1 του Λεβαδειακού έγινε στα πρώτα λεπτά του δεύτερου μέρους και συγκεκριμένα στο 49′ με τον Βασιλείου να πραγματοποιεί ωραία ατομική ενέργεια και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Χαλκιά.
To 2-2 διαμορφώθηκε από τον Ivic στο 79′ και στο 83′ ο Αθανασιάδης έδωσε προβάδισμα στο Δικέφαλο με 2-3. Η τελευταία λέξη, όμως, ανήκε στο Λεβαδειακό που στο 86′ αρχικά ισοφάρισε με τον Napoleoni σε 3-3 και στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων πανηγύρισε τη νίκη με γκολ του Μαχαίρα.
Γκολ: Μελισσάς 23’, Βασιλείου 49’, Napoleoni 86′, Μαχαίρας 90+2– Αθανασιάδης 21’, 83′, Ivic 79′
Οι συνθέσεις:
Λεβαδειακός: Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Μελισσάς (Αλεξίου 68′), Λισγάρας, Κουτσόπουλος, Κόρμπος, Ζησόπουλος (Μαχαίρας 57′), Popovic, Mendy, Napoleoni, Βασιλείου
ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Αποστολόπουλος (Παπάζογλου 68′), Lino, Μαλεζάς, Cirillo, Παναγιωτούδης (Ivic 64’), Garcia, Lazar (Γεωργιάδης 46’), Nimani, Φωτάκης, Αθανασιάδης.
Δείτε το video με τα γκολ και τα highlights του αγώνα Λεβαδειακός – ΠΑΟΚ 4-3

sportena

Δεν υπάρχουν σχόλια: