ΣΙΝΕ

Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Κ 20: Πρωταθλητής ο Παναθηναϊκός!!!

Μπορεί οι Άνδρες του Παναθηναϊκού να μην τα καταφέρνουν, όμως, οι Νέοι του συλλόγου τους έδειξαν τον δρόμο κατακτώντας το πρωτάθλημα κάτω των 20 ετών!
Στο εξ΄αναβολής ματς της 23ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ που έγινε στη Λεωφόρο, οι πράσινοι και με την ισοπαλία κατακτούσαν το πρωτάθλημα, όμως, νίκησαν τον δικέφαλο με 3-1.

Ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ με τον Μαυρία στο 29′, όταν αυτός πήρε την μπάλα από τα δεξιά, πέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο και με πλασέ μέσα από την περιοχή έγραψε το 1-0.
Ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε οχτώ λεπτά αργότερα με κεφαλιά του Λαμπάκη. Ο παίκτης του ΠΑΟΚ μετά το γκολ έκανε μια άσεμνη χειρονομία προς τους οπαδούς του Παναθηναϊκού (τους είπε: «Σας γ…»)!
Στην επανάληψη, οι Θεσσαλονικείς μπήκαν πιο δυνατά όμως δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα κάτι που έκανε ο Παναθηναϊκός. Ο Σταματάκης πήρε την μπάλα στο ύψος του πέναλτι και με ιδανικό πλασέ έκανε το 2-1, τελειώνοντας την υπόθεση τίτλος. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Δώνης με κεφαλιά.
Με σαμπάνιες το γλέντησαν οι μικροί του Παναθηναϊκού μπαίνοντας μέσα στον αγωνιστικό χώρο με σαμπάνιες, ενώ τους αποθέωσαν από τις κερκίδες οι περίπου 2.000 φίλοι του τριφυλλιού, οι οποίοι έβρισαν για άλλη μια φορά τον Βαρδινογιάννη.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Καπίνο, Καστράτι, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Μαρινάκης, Φουρλάνος, Μαυρίας, Δώνης, Μαραθιανός (65′ Μουζακίτης), Σταματάκης (83′ Κασαπάκης), Αποστολόπουλος (87′ Σκούφος).
ΠΑΟΚ: Μελισσάς, Κωνσταντινίδης, Λαμπάκης, Κατσικάς, Ιντζίδης, Τζανδάρης, Παπαδόπουλος (65′ Ανδριόπουλος), Παναγιωτούδης, Ταουσιάνης (70′ Δεμιρτζόγλου), Πέλκας, Κιοσσέ (40′ Κρινιτσάς)


Δεν υπάρχουν σχόλια: