ΣΙΝΕ

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Πάλι πρόεδρος ο Γόντικας

Ο Δημήτρης Γόντικας επανεξελέγη στη θέση του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Πρώτος αντιπρόεδρος, ο Λεωνίδας Πολέμης. Δύο ώρες και 15 λεπτά διήρκεσε η συνεδρίαση των μελών του Δ.Σ. για τη συγκρότηση σε σώμα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Ο κ. Πολέμης θα είναι υπεύθυνος για τις δημόσιες σχέσεις του Συλλόγου, ενώ οι άλλοι δύο θα είναι εκπρόσωποι του Τριφυλλιού στην Λίγκα και την ΕΠΟ.
Τέλος, τη διοικούσα επιτροπή θα απαρτίζουν οι κ.κ. Γόντικας, Αλαφούζος, Σωπήλης και Πολέμης.
Τα 20 μέλη που έδωσαν το παρών στα γραφεία της ΠΑΕ στο Μαρούσι ήταν οι:
Γιάννης Αλαφούζος, Στράτος Σωπήλης, Αριστείδης Καμάρας, Χρήστος Παναγόπουλος, Μαίρη Λομβάρδου Ζούλα, Αχιλλέας Μακρόπουλος, Βασίλης Κωνσταντίνου, Μίμης Δομάζος, Κώστας Ελευθεράκης, Δημήτρης Γούναρης, Λεωνίδας Πολέμης, Δημήτρης Γόντικας, Γιάννης Παναγιωτίδης, Παύλος Τσίμας, Δημήτρης Βερβεσός, Γιάννης Ηρειώτης, Δημήτρης Μαρκόγιαννης, Γιώργος Λιβέρης, Σάββας Παπαδόπουλος και Κώστας Κροκίδας.
Γόντικας: "Το καλύτερο δυνατό για τον Παναθηναϊκό"
Μετά το τέλος του Δ.Σ. ο Δημήτρης Γόντικας μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου: "Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Δ.Σ. και όλα τα μέλη ενημερώθηκαν σε βάθος. Έγιναν οι απαραίτητες στελεχώσεις των οργάνων της εταιρίας.
Από εκεί και πέρα είναι σαφέστατη η δυσκολία του εγχειρήματος. Οφείλουμε να κάνουμε ότι καλύτερο περνάει από το χέρι μας για να υπηρετήσουμε τον Σύλλογο. Νομίζω ότι θα έχουμε αρκετές συνεδριάσεις σε σύντομο διάστημα για να επιλύσουμε τα ζητήματα που αντιμετωπίζουμε.
pestanea

Δεν υπάρχουν σχόλια: