ΣΙΝΕ

Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Χαλάει ο καιρός την Πέμπτη – Συννεφιά, βροχές και καταιγίδες

Με καταιγίδες και βροχές να εκδηλώνονται στα περισσότερα μέρη της χώρας θα μας υποδεχθεί η Πέμπτη. Ο καιρός μπορεί να χαλάει και η ηλιοφάνεια των προηγούμενων ημερών να εξαφανίζεται, όμως η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.
Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τις απογευματινές ώρες θα συννεφιάσει και θα βρέξει ενώ υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν και πρόσκαιρες καταιγίδες στα ορεινά του νομού. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 27 βαθμούς Κελσίου.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις και τις μεσημβρινές ώρες θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 29 βαθμούς Κελσίου
Στα νησιά του Ιόνιου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο θα σημειωθούν νεφώσεις που τις μεσημβρινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες στην Ήπειρο, στα ορεινά της Δυτικής Στερεάς και στην Πελοπόννησο. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 29 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησος ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες στη Θεσσαλία, την Κεντρική Στερεά καθώς και στα ορεινά της Πελοποννήσου. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 30 βαθμούς Κελσίου.
Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου.
blog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: