ΣΙΝΕ

Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Δύο τα φαβορί για τη θέση του προπονητή

Στον Ολυμπιακό εξετάζουν όλες τις πιθανές λύσεις!!!
Μπορεί οι εξελίξεις για το θέμα του προπονητή να αναμένονται μετά από τη φιέστα για την κατάκτηση του νταμπλ, ωστόσο οι υπεύθυνοι στον Ολυμπιακό δεν έχουν σταματήσει -και ούτε πρόκειται να ασχολούνται με το θέμα.
Διερευνητικές επαφές έχουν γίνει με αρκετούς ωστόσο μετά από την περίπτωση του Έμερι, η οποία χαρακτηρίζεται ως η ιδανική, δύο είναι οι τεχνικοί που συγκεντρώνουν περισσότερες πιθανότητες.
Ο Βάσκος μπορεί να αποτελεί εισήγηση του Ερνέστο Βαλβέρδε, αλλά ο Βαγγέλης Μαρινάκης εκτίμησε στο συνέδριο των συνδέσμων της Θύρας 7 ότι δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να κάτσει στον πάγκο της ομάδας. Αντίστοιχα, παραδέχθηκε ότι ο νέος τεχνικός της ομάδας δύσκολα θα είναι και ο Μαρτίνεθ.
Εκτός αυτών των δύο από την ισπανική αγορά απομένουν δύο δυνατές λύσεις. Ο Μίτσελ, Μαρτίνεθ (Λεβάντε) και Ολτρα, ενώ από την Πορτογαλία οι Ντομίνγκος, Σα Πίντο και Περέιρα. Ο Μίτσελ φαίνεται να έχει περισσότερες πιθανότητες αλλά οι Πειραιώτες θα πρέπει να περιμένουν να τελειώσει η Πριμέρα Ντιβισιόν. Ο Μαρτίνεθ δεν έχει απορριφθεί, ενώ η περίπτωση του Ολτρα της Ντεπορτίβο είναι δύσκολη.
Από την Πορτογαλία ο Ντομίνγκος Πασιένσια είναι ψηλά στη λίστα, αλλά προφανώς δεν αποτελεί μια από τις «καλές» επιλογές καθώς εάν ήθελαν οι ερυθρόλευκοι θα είχαν κάνει τις κινήσεις τους. Τέλος ο Σα Πίντο αποτελεί στόχο αλλά πολύ δύσκολα θα αφήσει την Σπόρτινγκ στην οποία έχει ήδη έναν επιτυχημένο χρόνο.
sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια: