ΣΙΝΕ

Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Πανικός στο Grand Prix της F1, φωτιά στο γκαράζ της Williams, 16 τραυματίες

Στο ισπανικό Grand Prix επικράτησε το χάος χθες βράδυ όταν δεκαέξι άτομα τραυματίστηκαν μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε μετά τον αγώνα στο γκαράζ της νικήτριας ομάδας “Williams”.Η φωτιά πιστεύεται ότι προκλήθηκε από μία ηλεκτρική βλάβη με το αυτοκίνητο του συμπαίχτη του νικητή του Grand Prix Maldonado ,Bruno Senna. Οι φλόγες εξαπλώθηκαν γρήγορα μέσω του γκαράζ αφήνοντας ένα τεράστιο μαύρο σύννεφο καπνού.
Ένας υπάλληλος της Williams μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Βαρκελώνης με σοβαρά εγκαύματα ενώ άλλοι πέντε μεταφέρθηκαν στο τοπικό νοσοκομείο με προβλήματα στην αναπνοή. Δέκα ακόμη άνθρωποι υποβλήθηκαν σε εξετάσεις επι τόπου, στην πίστα της φόρμουλας.
Ο ιδρυτής της ομάδας της Williams , Sir Frank Williams, που γιόρταζε τα 70α γενέθλιά του, αναγκάστηκε να φύγει με ασφάλεια αμέσως μετά την ομιλία του για την νίκη της ομάδας.
Μηχανικοί και πυροσβέστες έτρεξαν γρήγορα για να σβήσουν την φωτιά ενώ το ασθενοφόρο μετέφερε γρήγορα ένα άτομο στο νοσοκομείο που φαινόταν να έχει σοβαρό πρόβλημα αναπνοής.
Η Williams μέσω ανακοίνωσης ευχαρίστησε όλες τις ομάδες όπως και τη FIA για την άμεση βοήθεια που της πρόσφεραν.


Δεν υπάρχουν σχόλια: