ΣΙΝΕ

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Super League Play Off: ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 2-0 (video)

Η ΑΕΚ νίκησε τον ΠΑΟΚ με 2-0 για την πέμπτη αγωνιστική των play off και διατήρησε τις ελπίδες της για την κατάκτηση της πρώτης θέσης σε αντίθεση με τους ηττημένους.

Η Ένωση άνοιξε το σκορ στο 33’ με τον Λυμπερόπουλο μετά από ασταθή απόκρουση του Χαλκιά και στο 85’ ο Leonardo έκανε με πλασέ το 2-0 εκμεταλλευόμενος το αριθμητικό μειονέκτημα που είχαν οι γηπεδούχοι.
O ΠΑΟΚ τέλειωσε τον αγώνα με εννιά παίκτες, καθώς στο 65’ αποβλήθηκξε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Pablo Garcia και στο 78’ τον ακολούθησε ο Φωτάκης, επίσης για δεύτερη κίτρινη.
Στο τέλος του αγώνα ο Νίκος Λυμπερόπουλος γνώρισε την αποθέωση για όσα πρόσφερε στην ΑΕΚ, καθώς αυτός ήταν ο τελευταίος εντός έδρας αγώνας του.
Με αυτό το αποτέλεσμα η βαθμολογία διαμορφώθηκε ως εξής: Παναθηναϊκός 11, ΑΕΚ 9, ΠΑΟΚ 7, Ατρόμητος 5. Στην τελευταία αγωνιστική θα αναμετρηθούν Παναθηναϊκός – ΑΕΚ και ΠΑΟΚ – Ατρόμητος.
Γκολ: Λυμπερόπουλος 33’, Leonardo 85’
Οι συνθέσεις:
ΑΕΚ: Κωνσταντόπουλος, Κοντοές, Μανωλάς, Γεωργέας, Λαγός, Vargas (Δέλλας 87′), Μάκος, Καφές (Φούντας 80’), Jose Carlos (Gudjohnsen 70’), Λυμπερόπουλος, Leonardo.
ΠΑΟΚ: Χαλκιάς (Kresic 60’), Αποστολόπουλος (Παπάζογλου 76’), Lino, Cirillo, Μαλεζάς, Garcia, Φωτάκης, Ivic, Γεωργιάδης (Σαλπιγγίδης 61’), Nimani, Αθανασιάδης.
Δείτε το video με τα γκολ και τα highlights του αγώνα... AEK – ΠΑΟΚ 2-0

Η βαθμολογία των πλέι-οφ 
Παναθηναϊκός 11 (4-4)
ΑΕΚ 9 (7-4)
ΠΑΟΚ 7 (3-5)
Ατρόμητος 5 (5-6)

Η τελευταία αγωνιστική (6η)
Παναθηναϊκός-ΑΕΚ
ΠΑΟΚ-Ατρόμητος
sportena

Δεν υπάρχουν σχόλια: