ΣΙΝΕ

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Τα 2 νέα προεκλογικά σποτ της Νέας Δημοκρατίας. By tyler

Στην προεκλογική μάχη, αποφάσισε να ρίξει την ΟΝΝΕΔ, η ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, μέσω της δημιουργίας 2 διαφημιστικών σποτ που ανέβηκαν στο διαδίκτυο σήμερα το πρωί.
Το πρώτο, με τίτλο "ΠΑΡΤΑ ΣΥΡΙΖΑ" εστιάζεται στην επιλογή των Ελλήνων να στηρίζουν το ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτηρίζοντας το ως "βιαστική επιλογή", ενώ το δεύτερο με τίτλο ΑΛΕΞΗΣ-ΣΩΒΙΝΙΟΝ, χαρακτηρίζει τη συμπεριφορά του Αλέξη Τσίπρα απέναντι στο μνημόνιο, ως ψευτομαγκιά.
Τα διαφημιστικά σποτ, αν και στην ουσία λένε παπαριές, είναι σαφώς πιο πετυχημένα από την επίσημη τηλεοπτική διαφημιστική εκστρατεία της ΝΔ, αλλά θα μου πείτε, το αντίθετο θα ήταν αδύνατον.


So, let me get this straight που θα έλεγε και ο Γιωργάκης. Δεδομένου του ότι το οικονομικό σας πρόγραμμα είναι ακριβώς ίδιο με το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ, δεδομένου ότι το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ είναι τα μόνα κόμματα που κυβέρνησαν στη μεταπολιτευτική Ελλάδα, δηλαδή τα τελευταία 30 χρόνια, δεδομένου ότι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, ακολουθήσαμε κατά γράμμα, κάθε πολιτική σας απόφαση και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε... Τι ακριβώς σας φαίνεται βιαστικό αγαπητά μου μαλακισμένα; Προπαγάνδα από φοιτητές ε; Εύγε!
Αυτή μου άρεσε περισσότερο γιατί ξέρετε, τα γραπτά αλλά και τα βίντεο μένουν. Προσωπικά το κατέβασα. Διαφωνείτε σχετικά με τον όρο "απευχές χρέος"; Αυτή είναι η επίσημη θέση της Νέας Δημοκρατίας δηλαδή; Αλλά ας μη μείνουμε εκεί, δε χρειάζεται. Η θέση του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τους όρους του μνημονίου, είναι η "κατά καιρούς" επίσημη θέση του Αντωνάκη. Δηλαδή η διαπραγμάτευση. Μάλιστα,πάλι κατά καιρούς, ο Αντώνης λέει "όταν τα έλεγα εγώ"..Φυσικά αλλάζει γνώμη κάθε μέρα καθώς βρίσκεται σε περίοδο εμμηνόπαυσης, αλλά κάποια στιγμή θα σταθεροποιηθεί δεν μπορεί. Άρα, μας λέει η Νέα Δημοκρατία, πως η διαπραγμάτευση ισούται με τραμπουκισμό, σωστά; Σωστά. Οκ σχιζοφρένεια είναι. Πάρτε τον τηλέφωνο.
Τώρα θα μπορούσε να πει κάποιος Νίκος Πρετεντέρης, κάποια Όλγα Τρέμη, κάποιος Μανώλης Καψής, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, μας σπρώχνει έξω από την Ευρώπη, δε θα έχουμε να πληρώσουμε συντάξεις, θα έρθουν οι εξωγήινοι κτλ. ΑΛΛΑ! Αυτά αγαπητά μου μαλακισμένα, τα πιστεύουν όσοι είναι υπερήλικες, ή Ουγκα Μπούγκα και ζουν στα βουνά.
Οι χρήστες του ίντερνετ, δεν ανήκουν στις προηγούμενες κατηγορίες, ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ.Μα καλά, ποιος φωστήρας ανέλαβε το μάρκετινγκ της διαφήμισης;;;

Μπούλο
Προσωπικά, θα ήθελα να ευχαριστήσω τα μαλακισμένα της ΟΝΝΕΔ για τη υποστήριξη τους στην πολιτική των αυτοκτονιών, της ανεργίας, της πείνας, των δολοφονιών, του ξεπουλήματος της Ελλάδας, της εξόντωσης της μεσαίας τάξης, των εκατοντάδων χιλιάδων λουκέτων και της εσχάτης προδοσίας.

RAMNOUSIA

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: