ΣΙΝΕ

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Άρχισαν οι ζέστες!!! Η πρόγνωση για Τετάρτη 6 Ιουνίου (video)

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες εκδηλώνονται την Τετάρτη στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί, τοπικά 6 μποφόρ στα πελάγη.
Αναλυτικότερα, στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3-5 μποφόρ και από το απόγευμα νότιοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 17 και 29 βαθμών Κελσίου.
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στη Θεσσαλονίκη με τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3-5 και πρόσκαιρα το πρωί 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 17 και 28 βαθμών Κελσίου.
Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη αναπτύσσονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα κυρίως στα ορεινά, όπου ενδέχεται να σημειωθούν πρόσκαιροι όμβροι. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3-5 και πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 12 και 28 βαθμών Κελσίου.
Στη δυτική Ελλάδα θα επικρατήσει γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευ8μα κυρίως στα ορεινά της Ηπείρου, όπου ενδέχεται να σημειωθούν πρόσκαιροι όμβροι. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3-5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 12 και 27 βαθμών Κελσίου.
Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα, κυρίως στα ορεινά, ενώ η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3-5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ, αλλά από το απόγευμα στα νότια θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 29 βαθμούς Κελσίου.
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σε Κυκλάδες και Κρήτη με ανέμους δυτικούς βορειοδυτικούς 3-5 και στην Κρήτη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 17 και 28 βαθμών Κελσίου.
Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αναπτύσσονται νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια, όπου πιθανώς να εκδηλωθεί πρόσκαιρη καταιγίδα, αλλά το απόγευμα θα επέλθει βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3-5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κινηθεί μεταξύ 17 και 29 βαθμών Κελσίου.
Πρόγνωση για 07/06/2012
Γενικά αίθριος καιρός επικρατεί την Πέμπτη και μόνο το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά και ενδέχεται να σημειωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα δυτικά ορεινά.
Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3-5 και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα καταγράψει άνοδο κυρίως στα δυτικά.




ΕΜΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: