ΣΙΝΕ

Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ: «Ας χαρούμε το σήμερα»!!!

Πρόκειται αναμφίβολα για το "next best thing" του ελληνικού μπάσκετ και η παρουσία του τόσο στο Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκα, όσο και στους τελικούς της Α1, ήρθε για να το επιβεβαιώσει. 
Ο Κώστας Παπανικολάου έκανε καταπληκτική δουλειά και στην άμυνα και στην επίθεση στον πέμπτο ματς της σειράς με τον Παναθηναϊκό, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην επιστροφή του Ολυμπιακού στην κορυφή μετά από 15 ολόκληρα χρόνια!
Ο "Έλληνας Κούκοτς" έκανε τον απολογισμό του μέσω του Cobrasports.gr, χωρίς να προβεί σε βαρύγδουπες δηλώσεις, δείγμα της ωριμότητας και της έλλειψης υπεροψίας που τον χαρακτηρίζει. Εξάλλου, μέσα στο γήπεδο είναι ένας πραγματικός εργάτης που κάνει οποιαδήποτε δουλειά του ζητηθεί από τον Ντούσαν Ίβκοβιτς.
Οι τελικοί της Α1 μόλις τελειώσαν και είσαστε πρωταθλητές. Περίμενες να συμβεί κάτι τέτοιο όταν ξεκινούσε η χρονιά;
Όταν βλέπεις τους κόπους μιας χρονιάς να ανταμείβονται, αυτό είναι πανέμορφο, όχι μόνο για εμάς τους παίκτες και την ομάδα του Ολυμπιακού, αλλά για όλον αυτόν τον κόσμο. Τον κόσμο που το ήθελε τόσο πολύ και μας το έδειχνε σε κάθε ευκαιρία. Το ακούγαμε, το βλέπαμε, αλλά αυτό που ζούμε με την χαρά του κόσμου είναι κάτι ξεχωριστό.

Είστε δίκαια πρωταθλητές;
Πιστεύω πως αυτό το πρωτάθλημα το αξίζαμε και το παραπάνω! Ήμασταν καλύτεροι και τα καταφέραμε δίκαια. Έχω αδειάσει από συναισθήματα και ενέργεια αυτή τη στιγμή. Όταν παίρνεις το πρωτάθλημα και βλέπεις τον κόσμο τόσο χαρούμενο, αυτό είναι κάτι που σε γεμίζει. Ας χαρούμε το σήμερα. Η ομάδα έχει κορμό και πρέπει να βασιστούμε σε αυτό. Πίστευα στην ομάδα από το ξεκίνημα της χρονιάς.
Στον τελικό της Ευρωλίγκα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ είχες εντυπωσιακή παρουσία, το ίδιο και στη σειρά με τον Παναθηναϊκό. Πιστεύεις πως έχεις ολοκληρωθεί ως παίκτης;
Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να λέω μεγάλα λόγια για τον εαυτό μου, γιατί όποιος το κάνει, χάνεται στην πορεία. Δούλεψα, δουλεύω και θα δουλεύω για να γίνομαι καλύτερος.
Πώς βλέπεις το μέλλον του Ολυμπιακού; Θεωρείς ότι βρίσκεται στα σκαριά η δημιουργία μιας μεγάλης μπασκετικής δυναστείας;
Στα λόγια όλα είναι καλά, αλλά το θέμα είναι τι κάνουμε στο παρκέ! Υπάρχει μία ομάδα με νεανικό ρόστερ, ωστόσο πάνω από όλα θα πρέπει να μείνουμε, να δουλέψουμε και θα δούμε.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Βρείτε μας στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: