ΣΙΝΕ

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Football League play off 2012: Επεισόδια στο Πλατανιάς – Παναχαϊκή 1-0, έξαλλος ο Αλέξης Κούγιας (video)

Εκτός εαυτού ο Αλέξης Κούγιας, μετά την ήττα της Παναχαϊκής από τον Πλατανιά με 1-0 στην Κρήτη για την τέταρτη αγωνιστική των play off της Football League. Ο μεγαλομέτοχος των Πατρινών υποστήριξε ότι τα ΜΑΤ επιτέθηκαν στους παίκτες του συλλόγου του, χωρίς να συντρέχει λόγος, ενώ είναι αποφασισμένος να «κατεβάσει» τους νέους στα εναπομείναντα δύο παιχνίδια των πλέι οφ, ως ένδειξη διαμαρτυρίας. Στα επεισόδια που έγιναν μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο «ισχυρός» άνδρας των Αχαιών με τους παίκτες της ομάδας κινήθηκαν προς τον διαιτητή, διαμαρτυρόμενοι κυρίως για τη φάση του 90′, όπου ο Λαμπρόπουλος αντίκρισε την κίτρινη κάρτα για θέατρο εντός περιοχής, με την Παναχαϊκή να ζητά πέναλτι.

«Οι παίκτες μας είναι χτυπημένοι απο τα ΜΑΤ. Τα ΜΑΤ αντί να μας προστατεύσουν, μας χτυπούσαν. Αν συνεχίσει έτσι η κατάσταση δεν ξέρω τι θα κάνουμε. Θα σκεφτούμε αν στα επόμενα δύο παιχνίδια αν θα κατέβουμε με την ομάδα νέων, ως ενδειξη διαμαρτυρίας. Απο τον Πλατανιά, περιμέναμε καλύτερη φιλοξενεία. Yπάρχουν Κρητικοί και Κρητικοί. Φαίνεται ότι αυτοί που είναι εδώ στον Πλατανιά δεν είναι και πολύ Κρητικοί»
Δείτε το video με τα highlights, τις αμφισβητούμενες φάσεις και τις διαμαρτυρίες, στον αγώνα των play off της Football League, Πλατανιάς – Παναχαϊκή 1-0



sportena
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: