ΣΙΝΕ

Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

Καραμανλής για Τσίπρα: «Εγώ τον πάω. Έχει κάτι το φρέσκο»

Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής μίλησε για την νέα κυβέρνηση, την παραμονή της χώρας στο ευρώ αλλά και για το πως βλέπει τον Αλέξη Τσίπρα.
Ο Κώστας Καραμανλής σχολιάζοντας τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα, λέει πως «εγώ τον πάω. Έχει κάτι το φρέσκο. Πέτυχε να είναι αξιωματική αντιπολίτευση με πολύ υψηλό ποσοστό. Αν όμως κέρδιζε, θα ήμασταν σήμερα εκτός Ευρώπης».
Στη συνέχεια, ο πρώην πρωθυπουργός, προειδοποίησε ότι ο χρόνος είναι ο μεγαλύτερος αντίπαλος της νέας κυβέρνησης, λέγοντας συγκεκριμένα πως «η κυβέρνηση Σαμαρά δεν έχει καθόλου χρόνο. Είναι άδικο γι΄αυτή».
Πόσο χρόνο έχει; «το πολύ μέχρι το Σεπτέμβριο», εξηγώντας πως «επειδή τα δημοσιονομικά δεν είναι δυνατό να πιαστούν, η κυβέρνηση πρέπει να κάνει το πολύ 4-5 ιδιωτικοποιήσεις, ώστε να στείλει μήνυμα στο εξωτερικό ότι είναι αποφασισμένη και ότι θ΄αλλάξει το κλίμα. Και όλ΄αυτά μέχρι τη ΔΕΘ. Και ίσως πολύ λέω».
Ξεκαθαρίζει ακόμα, πως «η Ελλάδα πρέπει να μείνει γαντζωμένη στη βάρκα πάση θυσία, ώσπου να βρεθεί ευρωπαϊκή λύση. Διαφορετικά οι εξελίξεις θα είναι τραγικές».
Τέλος, όταν τον ρωτούν αν θα κάνει και μετεκλογικά παρεμβάσεις, απαντά όλο νόημα:
«Τι άλλο να πω; ο,τι είχα να πω, το είπα προεκλογικά! Τώρα γυρίζω στη… σπηλιά μου!».

fimes.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis 
 Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις