ΣΙΝΕ

Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

«Της Λίμνης Μύθοι». Θεατρικές παραστάσεις στο Σπήλαιο Δράκου Καστοριάς

Ο Δήμος Καστοριάς στο πλαίσιο των εκδηλώσεων μηνός Ιουλίου , για τον εορτασμό της συμπλήρωσης 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Καστοριάς από τον τουρκικό ζυγό, υλοποιεί και πάλι τις θεατρικές παραστάσεις στο Σπήλαιο Δράκου Καστοριάς με τίτλο «Της Λίμνης Μύθοι».
Οι παραστάσεις, δύο ημερησίως , θα λάβουν χώρα την Τρίτη 17 , την Τετάρτη 18 και την Πέμπτη 19 Ιουλίου : 1η παράσταση 15.45 μ.μ. & 2η παράσταση 17.00 μ.μ. .
Πρόκειται για θεατρικές παραστάσεις κούκλας και ερμηνείας σε διασκευή μύθων και μυθολογίας της Καστοριάς από τη Νίνα Ράπη, βασισμένη σε κείμενα των Ι. Μπακάλη και Κ. Δούφλια και υλοποιούνται σε συνεργασία με τον σύλλογο «Σπασμένο Ρόδι» .
Κατασκευή, εμψύχωση κούκλας: Στάθης Μαρκόπουλος, “ayusaya puppet theater”, Μουσική: Lemonostifel, Ήχοι – στούντιο: Παναγιώτης Τσαδήλας. Στο χειρισμό κούκλας οι :Βάσω Ζαρογιάννη, Μαρία Θεοδώρου, Αθηνά Κιορπελίδου, Βασιλική Μαυρομάτη, Μαρία Μουστάκα, Γεωργία Τούφα. Ηχοληψία: Νίκη Μακροζήση, Αφηγήτρια: Ελένη Τσαδήλα.
Η είσοδος στο Σπήλαιο του Δράκου είναι ελεύθερη για την εν λόγω εκδήλωση,ενώ όσον αφορά τα παιδιά , οι παραστάσεις απευθύνονται σε ηλικίες 10 ετών και άνω .
Απαραίτητη προϋπόθεση η κράτηση θέσεων στο τηλ: 2467028999 και 2467022655 -Γραφείο Πολιτισμού Δήμου Καστοριάς .
Για τυχόν ακύρωση θέσεων στο τηλ. : 6957591303 –Σπήλαιο Δράκου .


Στο πλαίσιο των ίδιων εκδηλώσεων και της συνεργασίας του Δήμου Καστοριάς με το σύλλογο «Σπασμένο Ρόδι», θα παρουσιαστεί η θεατρική παράσταση «Φαύστα», το Σάββατο 14 Ιουλίου και ώρα 21:00μ.μ. στο χώρο του Προϊστορικού Λιμναίου Οικισμού Δισπηλιού και την Πέμπτη 19 Ιουλίου και ώρα 21:00μ.μ. στο Άλσος Μεσοποταμίας .


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις