ΣΙΝΕ

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Έτσι σκοτώθηκε ο Μάκης Σπάνιας - Θρήνος στο Βόλο


Έτσι σκοτώθηκε ο Μάκης Σπάνιας - Θρήνος στο Βόλο

Τελέστηκε το απόγευμα, από τον Ι.Ν. του Αγ. Κωνσταντίνου, η κηδεία του άτυχου νέου, παρουσία εκατοντάδων φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου.
Ολάκερος ο Βόλος θρηνεί για τον άδικο θάνατο του 25χρονου Μάκη Σπάνια, ο οποίος "έφυγε" από την ζωή το μεσημέρι της Τετάρτης, μετά από δυστύχημα με τη μηχανή του στην οδό Αγίου Δημητρίου και ενώ κατευθύνονταν στα γραφεία του Συνδέσμου Φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου "Austrian Boys" της ίδιας οδού.
Η κηδεία του άτυχου νεαρού τελέστηκε στον Ι.Ν. Αγ. Κωνσταντίνου, στην παραλία του Βόλου παρουσία εκατοντάδων φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου, οι οποίοι χθες το βράδυ πραγματοποίησαν ολονυχτία στο σημείο του θανάσιμου τραυματισμού του 25χρονου, λίγα μέτρα πιο κάτω από το σπίτι του, όπως το χαρακτηρίζουν, εννοώντας τα γραφεία του Συνδέσμου των "Austrian Boys", ενώ και σήμερα το πρωί, σε ένδειξη πένθους, πραγματοποίησαν συμβολικό αποκλεισμό της οδού Αγ. Δημητρίου στο σημείο

Σύμφωνα με το επίσημο δελτίο Τύπου που εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ.:
"Μεσημβρινές ώρες σήμερα (29-08-2012) στο Βόλο έλαβε χώρα τροχαίο ατύχημα, όταν δίκυκλη μοτοσικλέτα οδηγούμενη από 25χρονο ημεδαπό εξετράπη της πορείας της κατά το χρόνο επιχειρούμενης υπέρβασης προπορευόμενου δικύκλου, ανετράπη και συγκρούσθηκε με κινούμενη στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας δίκυκλη μοτοσικλέτα οδηγούμενη από 46χρονο ημεδαπό, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 25χρονου και τον ελαφρύ τραυματισμό του 46χρονου.

Διερευνάται η τυχόν εμπλοκή προπορευόμενου δικύκλου και οδηγού αυτού.
Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βόλου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας".

Άμεσα ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, όχημα του οποίου μαζί με το πλήρωμά του βρέθηκε στο σημείο, μεταφέροντας το νεαρό στο Νοσοκομείο του Βόλου, όπου λίγη ώρα αργότερα υπέκυψε στα βαριά τραύματά του.
Για το τραγικό συμβάν, τόσο η Π.Α.Ε. και ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός Βόλου, όσο και η Π.Α.Ε. Νίκη Βόλου, εξέδωσαν συλλυπητήριες ανακοινώσεις, γράφοντας χαρακτηριστικά:

Π.Α.Ε. Ολυμπιακός Βόλου: Συλλυπητήρια για τον πρόωρο και άδικο χαμό του Μάκη μας
"Ημέρα οδύνης η σημερινή για τη μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου. Ένα νεαρό παλικάρι, γεμάτο ζωή, ο Μάκης Σπάνιας μας άφησε τελείως ξαφνικά, πρόωρα και άδικα, μετά από το σοβαρό τροχαίο που είχε, λίγα μέτρα από το club των Austrian Boys. Η θέση του στο πέταλο και στις καρδιές μας θα είναι πάντα δική του και θα φέρει το όνομά του.

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ απευθύνει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Μάκη Σπάνια και στους οργανωμένους φιλάθλους της ομάδας μας.

Το σημερινό φιλικό της ομάδας στα Χάνια με το Διμήνι, παίρνει τη μορφή της απλής προπόνησης, ενώ αύριο θα τον αποχαιρετήσουμε όλοι μαζί, διοίκηση, αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών και τεχνικής ηγεσίας καθώς και όλη η ερυθρόλευκη φίλαθλη οικογένεια.
Γιατί για όλους εμάς, ο Μάκης θα βρίσκεται πάντα κοντά μας… σε κάθε πέταλο, σε κάθε γήπεδο, στα εντός και στα εκτός παιχνίδια του Ολυμπιακού Βόλου".

Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937:
"Ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, συμμετέχει συλλυπούμενος, στο βαρύ πένθος της οικογένειας Σπάνια, για το χαμό του λατρευτού της παιδιού. Ο Θωμάς, ο δικός Μάκης, μας άφησε το χαμόγελό του, τη δροσιά της νιότης του κι έφυγε χωρίς να μας ρωτήσει. Άφησε πίσω του την αγάπη του για το Βόλο και την ομάδα του, τον Ολυμπιακό Βόλου. Μια αγάπη παροιμιώδη, την έκφραση της οποίας, όλοι ζούσαμε και θαυμάζαμε. Η παρέα του στις τάξεις των φιλάθλων μας ορφάνεψε, μα θα ζούμε όλοι με την ανάμνησή του. Η ζωντάνια του και το σκίρτημά του στις αγωνίες και στις χαρές του Ολυμπιακού μας, η αφοσίωσή του και τα χαρισματικά του αισθήματα για τη γενέτειρά πόλη, τον κατέστησαν μορφή αγαπημένη στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Η θέση του θα είναι πάντα κενή ανάμεσά μας και η μνήμη του αιώνια.

Ομοφώνως, σε έκτακτο Δ.Σ., ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, αποφάσισε να παραστεί σύσσωμος στην Ακολουθία και να καταθέσει στέφανο.
Το Δ.Σ."
Π.Α.Ε. Νίκη Βόλου:

"Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου εκφράζει τη θλίψη της για τον πρόωρο και άδικο χαμό του οργανωμένου φιλάθλου του Ολυμπιακού Βόλου, Μάκη Σπάνια. Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου απευθύνει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στους οργανωμένους του Ολυμπιακού Βόλου".
Χαρακτηριστικό του αγωνιστικού πνεύματος του Μάκη, η συμμετοχή του και στην κατάληψη των γραφείων της Ε.Π.Σ.Θ., το βράδυ της 27ης Ιουλίου, οπότε και φωτογραφήκε μαζί και με άλλα μέλη των "Austrian Boys", από τον φακό του e-Volos.gr, στέλνοντας ηχηρό πρωτοσέλιδο μήνυμα ακόμα και στον υφυπουργό Γιάννη Ιωαννίδη, για την αποκατάσταση της αδικίας έναντι του Ολυμπιακού Βόλου και της πόλης:

e-volos.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: