ΣΙΝΕ

Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Σαμαράς: Πουλάμε ακατοίκητα ελληνικά νησιά !

Συνέντευξη στη γαλλική εφημερίδα Le Monde παραχώρησε ο Έλληνας πρωθυπουργός η οποία θα δημοσιοποιηθεί σήμερα, μία μόλις μέρα πριν τη συνάντησή του με τον Φρανσουά Ολάντ.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα, σε προδημοσίευση της συνέντευξης, στην ηλεκτρονική της σελίδα, ο Έλληνας πρωθυπουργός κάνει λόγω για επιτάχυνση των διωτικοποιήσεων ενώ φέρεται να είπε πως είναι πρόθυμος να προχωρήσει ακόμα και σε πώληση νησιών που δεν κατοικούνται.
«Είναι δύσκολο για την χώρα να βρίσκεται κάθε ημέρα αντιμέτωπη με τα σενάρια εξόδου της από την ευρωζώνη. Αν κάνουμε τη δουλειά μας, η Ελλάδα μπορεί να σωθεί», τονίζει ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, επισημαίνοντας πως όλος ο κόσμος έχει να κερδίσει από μία επιτυχή έκβαση του ελληνικού προβλήματος.
«Θέλω να σβήσω την εικόνα ότι η Ελλάδα είναι εδώ για να δημιουργεί προβλήματα. Είμαι εδώ για να τα επιλύσω», σημείωσε ο Έλληνας πρωθυπουργός, ζητώντας για μια ακόμη φορά «λίγο αέρα για να ξαναβρούμε την ανάσα μας».
«Το μόνο πράγμα για το οποίο θα επιμείνουμε είναι πως η επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας είναι απαραίτητη για την επίτευξη των στόχων. Δεν συζητάμε τους στόχος του προγράμματος. Θέλουμε απλά να είμαστε σίγουροι ότι θα καταφέρουμε να διατηρήσουμε την κοινωνική συνοχή» επισημαίνει τέλος ο Έλληνας πρωθυπουργός.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: